Kamienie i korzenie .. - nurzaniec ? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Kamienie i korzenie .. - nurzaniec ?

Liczba wyświetleń: 1344·Odpowiedzi: 3
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Witam mam pytanie, mianowicie mam w akwarium jeden duży korzeń a na stanie mam jeszcze jeden duży i mały i jak dam do akwa wszystkie korzenie i miedzy nie kamienie iii teraz najważniejsze . czy miedzy korzeniami i kamieniami zasadzić nurzańca myślę że będzię to fajnie wyglądać ewentualnie na korzenie mchy . doradzicie coś ? :-)

andrzej2000
Ranga: Poznaje temat

slawek1982
Witam musiał byś dać foto tych korzeni i kamieni by widzieć jaki kształt mają i w ogóle

slawek1982

Cześć,
nurzańce zasadź w tylnej części akwarium i będą stanowiły ładne tło. Co do korzeni i kamieni w akwarium to jestem zawsze na tak, tylko nie przesadzaj z ich ilością.
Pozdrawiam

Angry Birds

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Dzięki za radę pozdrawiam :-)

andrzej2000

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

2.jpeg

Kamienie Dragon i Scenery Stone

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1987
2.jpeg Kamienie Dragon Stone (Smocza skała) oraz Scenery Stone użyte w aranżacji akwarium potrafią wznieść ją na kolejny poziom czyniąc atrakcyjniejszą i ciekawszą... Czytaj więcej »
maxresdefault-6.jpg

Korzenie do akwarium za darmo

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 5891
Jakby to powiedział klasyk - powodzenia dla wytrwałych. Ale jeśli ktoś dysponuje wolnym czasem, narzędziami, umiejętnościami i chęcią to czemu nie :) Zapraszam do obejrzenia.
1 017.JPG

Polskie kamienie

Yahilles w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 169 · Wyświetlenia: 94377
Po raz kolejny zadziwia mnie stwierdzenie "Manteny są jedyne w swoim rodzaju". Tego leżało mnóstwo koło drogi - wczoraj wróciłem z Pienin. Po raz drugi stwierdzam, że świetnych kamieni nie trzeba sz...
YouTube

Kamienie, korzenie - opracowanie Łukasza Ciszkowskiego

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 4104
Zapraszam do obejrzenia - najfajniej ujęte polskojęzyczne omówienie materiałów dekoracyjnych bazujące na dostępności materiałów na polskim rynku.
YouTube

Korzenie - efekt naturalności

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2599
Kolejny "protip" Jurijsa, które tak bardzo lubicie :) Tym razem wskazówki jak dodać korzeniom bardziej naturalny i "dziki" wygląd.

Nowe kamienie w ofercie - czarne otoczaki

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2552
https://roslinyakwariowe.pl/images/miniaturki/thumb-fp-lawa-news-1-a7b028f3f9b019042f5422560fd44816.jpg Do oferty sklepu dołączyły nowe kamienie dekoracyjne - czarne otoczaki z lawy wulkanicznej...
YouTube

Jak kleić korzenie aby nie było widać kleju

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3224
Prosty trick z podłożem Tropica :) Obejrzyj kleje Dostępne pojemności podłoża Tropica

Jak preparować korzenie i gałęzie?

Amelka7 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 35441
preparowanie2.jpg Zapraszam do zapoznania się z moim opisem procesu preparowania korzeni i gałęzi w celu wydobycia faktur, usłojenia oraz zwiększenia trwałości i dezynfekcji przed umieszczeniem mate...

Korzenie z lasu

młody akwa maniak w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 6735
Jakie korzenie z lasu się nadadzą do akwarium?

Korzenie kamienie z danego obszaru

Radziu w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2403
Ma ktoś może rozpiskę lub jakiś przewodnik gdzie znaleźć można rodzaje materiałów do hardscape pochodzących z Ameryki Środkowej?

Statystyki

Ten temat przegląda 1037 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 570933
 •  Liczba wątków: 48794
 •  Użytkownicy: 36922

•  Najnowszy użytkownik: wiewiórka_małkowicz

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1037 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.