Aqua nova nfc 600 opinie - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Aqua nova nfc 600 opinie

Liczba wyświetleń: 1284·Odpowiedzi: 1
Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.
Zaloguj się, aby zmienić widok

09 paź 2014, 09:18 Aqua nova nfc 600 opinie  (#1)  

Witam, mam możliwości kupić tanio ten filtr, jest używany ale sprawny i nie ciekcie podobno. Proszę o opinie na jego temat i wskazówki na co mam zwrócić uwagę przy zakupie ponieważ będzie to mój pierwszy kubełek. Z góry dzięki.

mar2509
Ranga: Aktywny użytkownik

09 paź 2014, 11:12 Re: Aqua nova nfc 600 opinie  (#2)  

Hej ja mam ten filtr od nowości już prawie 5 lat chodzi bez przerwy i bez zadnej awarii a częsci są dostępne i tanie. Używałem go w akwarium 130 litrów teraz pracuje w 60litrach
sprawdz czy jest uszczelka na ostatnim koszu

klasyka

Powrót do Filtracja

Powiązane tematy

IMG_20221223_111909.jpeg

Oase 600 - głosność i przepływ

Borys w Filtracja · Odpowiedzi: 96 · Wyświetlenia: 46451
Wczoraj wystartowałem wreszcze z akwarium, wszystko przebiegło bezproblemowo, ale trochę martwi mnie głośność filtra Oase 600 Thermo. Nie jest to zapowietrzenie, bo to nie ten dźwięk tylko takie jedno...

Wkłady do filtra zewnętrznego, Aqua 120L

mskala w Filtracja · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2165
Cześć, To mój pierwszy post więc na wstępie chciałbym się przywitać :) Chciałbym zasięgnąć Waszej, drodzy użytkownicy tego forum, wiedzy a mianowicie, otrzymałem od kolegi filtr zewnętrzny HW-302 mark...

Eheim Professional 4+ 600 i kwestia bezpieczeństwa

Łoś w Filtracja · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 4606
Witam Mam akwarium i do niego filtr kubełkowy Eheim Professional 4+ 600. Filtr chodzi od niedawna. Ogólnie jestem zadowolony tylko jedna rzecz mnie martwi. Chodzi mi o mocowanie węży na króćcach przy...

Ikola 600 Maxx czy 400 Maxx

ribidi w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2261
Czy ma ktoś doświadczenie z wyżej wymienionymi filtrami? Chciałabym zrezygnować z filtrów wewnętrznych na rzecz jednego filtra zewnętrznego. Filtr do akwarium 200l, obsada to kiryski i molinezje (do...

Fossil Clear - opinie?

Oman w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2394
Cześć, Na jednym z forów dot. akwarystyki morskiej znalazłem całkiem pozytywne opinie dot. tańszego zamennika Phosguard'a a mianowicie: Fossil Clear. Stosował ktoś? Cena całkiem przystępna a opis j...

Dozownik nawozów Aqua NOVA NMDP-3 + przyłącze do filtra zewn

Oman w Filtracja · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2011
Cześć. Posiadam dozownik Aqua NOVA NMDP-3 oraz filtr zewnętrzny. Chciałbym dozowanie nawozów podpiąć pod wąż wylotowy filtra zewnętrznego w taki sposób: - dozownik nawozów - wężyk dozujący - zaworek...

Ikola 600 maxx - jak go zalać?

johnston w Filtracja · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 7624
Wczoraj kupiłem, podłączyłem i... szok. Szok, bo nie wiem jak to [pardon] cholerstwo zalać. Próbowałem takich metod: - zalałem wodą, podłączyłem, poczekałem aż zassie resztę wody, włączyłem - chodzi j...

aqua nova nsf-120l+ pat mini

daniel kruk w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 928
Chce zastosować u krewetek Filtr gąbkowy aqua nova nsf-120l czy po zdjęciu górnej końcówki bez przejściówek zamontuje filt pat mini?

Filtry Oase opinie recenzje

smart w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2553
Cześć, Podzielcie się swoimi opiniami na temat filtrów Oase.......

Oase Biomaster 600 thermo do 200 l Iwagumi z Rotalą H’ra

PiotrStrus w Filtracja · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 5413
Dzień dobry wszystkim! Startuje powoli mój pierwszy w życiu baniaczek będzie miał 200 litrów. Zastanawiam się czy Oase 600 Biom. będzie dobrym wyborem? Wysłane z iPhone przy użyciu aplikacji mobi...

Statystyki

Ten temat przegląda 341 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571618
 •  Liczba wątków: 49483
 •  Użytkownicy: 36918

•  Najnowszy użytkownik: mateusz_

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 341 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.