Witam, mam możliwości kupić tanio ten filtr, jest używany ale sprawny i nie ciekcie podobno. Proszę o opinie na jego temat i wskazówki na co mam zwrócić uwagę przy zakupie ponieważ będzie to mój pierwszy kubełek. Z góry dzięki.
Hej ja mam ten filtr od nowości już prawie 5 lat chodzi bez przerwy i bez zadnej awarii a częsci są dostępne i tanie. Używałem go w akwarium 130 litrów teraz pracuje w 60litrach sprawdz czy jest uszczelka na ostatnim koszu
Borys w Filtracja· Odpowiedzi: 96 · Wyświetlenia: 46451
Wczoraj wystartowałem wreszcze z akwarium, wszystko przebiegło bezproblemowo, ale trochę martwi mnie głośność filtra Oase 600 Thermo. Nie jest to zapowietrzenie, bo to nie ten dźwięk tylko takie jedno...
mskala w Filtracja· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2165
Cześć,
To mój pierwszy post więc na wstępie chciałbym się przywitać :)
Chciałbym zasięgnąć Waszej, drodzy użytkownicy tego forum, wiedzy a mianowicie, otrzymałem od kolegi filtr zewnętrzny HW-302 mark...
Łoś w Filtracja· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 4606
Witam
Mam akwarium i do niego filtr kubełkowy Eheim Professional 4+ 600. Filtr chodzi od niedawna. Ogólnie jestem zadowolony tylko jedna rzecz mnie martwi. Chodzi mi o mocowanie węży na króćcach przy...
ribidi w Filtracja· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2261
Czy ma ktoś doświadczenie z wyżej wymienionymi filtrami?
Chciałabym zrezygnować z filtrów wewnętrznych na rzecz jednego filtra zewnętrznego.
Filtr do akwarium 200l, obsada to kiryski i molinezje (do...
Oman w Filtracja· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2394
Cześć,
Na jednym z forów dot. akwarystyki morskiej znalazłem całkiem pozytywne opinie dot. tańszego zamennika Phosguard'a a mianowicie: Fossil Clear.
Stosował ktoś? Cena całkiem przystępna a opis j...
Oman w Filtracja· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2011
Cześć.
Posiadam dozownik Aqua NOVA NMDP-3 oraz filtr zewnętrzny. Chciałbym dozowanie nawozów podpiąć pod wąż wylotowy filtra zewnętrznego w taki sposób:
- dozownik nawozów
- wężyk dozujący
- zaworek...
johnston w Filtracja· Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 7624
Wczoraj kupiłem, podłączyłem i... szok. Szok, bo nie wiem jak to [pardon] cholerstwo zalać. Próbowałem takich metod:
- zalałem wodą, podłączyłem, poczekałem aż zassie resztę wody, włączyłem - chodzi j...
PiotrStrus w Filtracja· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 5413
Dzień dobry wszystkim!
Startuje powoli mój pierwszy w życiu baniaczek będzie miał 200 litrów.
Zastanawiam się czy Oase 600 Biom. będzie dobrym wyborem?
Wysłane z iPhone przy użyciu aplikacji mobi...
Statystyki
Ten temat przegląda 341 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571618
• Liczba wątków: 49483
• Użytkownicy: 36918
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 341 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej