Platynki z jakimi rybkami trzymać - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Platynki z jakimi rybkami trzymać

Liczba wyświetleń: 1076·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
gruby Kalisz
Jak w temacie. Bardzo podobają mi sie te rybki i stąd moje pytanie. Prosze u udzielenie odpowiedzi :)

gruby
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Kalisz

Robinson85 Przemyśl - Exeter UK
Platki to ryby towarzyskie także jeżeli nie masz Piranii w akwa to będzie spoko :) Jeżeli masz małego Henia to nie wpuszczaj Platek do ukorzenienia się i jak to żyworódki szybko będziesz ich miał małe stadko.

Robinson85
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Przemyśl - Exeter UK

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

c0bc47ad65510904.jpg

Skalary z jakimi rybami ?

gruby w Zwierzęta · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 48820
Jak w temacie z jakimi rybami można trzymać skalary ? Akwarium standard 240 l . Z góry dziękuję za odpowiedzi

Czy krewetki red cherry mogą żyć z rybkami danio

rybykrewetki_i_inne w Zwierzęta · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 10209
Witam, niedawno zakupiłem rybki do mojego akwarium z krewetkami red cherry. Zakupiłem ok. 18 krewetek i dwa dni później 6 neonów, 4 gupiki i 4 danio. Nie jestem pewien, ale czuję że danio mogą podja...

Czy można trzymać zbrojniki w akwarium z substratem?

ZielonyAmator w Zwierzęta · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 12141
Witam. Spotkałem się z opinią, że zbrojniki zdychają gdy są w akwarium z substratem na podłożu, zatem nie można ich trzymać w takim akwarium. Czy ktoś z Was spotkał się z takim przypadkiem?...

Rośliny in vitro - jak długo można trzymać w puszce?

Anonim 60138 w Rośliny · Odpowiedzi: 31 · Wyświetlenia: 13855
Czy roślinki w takich warunkach jak na zdjęciu kubeczki nie były otwierane tylko ze streczu odwinięte przetrwają do jutra

Glonojady - czy mogę trzymać młode w 40l ?

Rafal 12 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 6168
mam okolo 100 mlodych glonojadow przenioslem je do 40 l moge je trzymac w tym zbiorniku dopoki nie urosna do okolo 4 cm glonojady to ancitrus super red

Problem z rybkami

piotrek8110 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1818
Witam mam problem w akwarium 112l ,posiadam w nim 2 skalary małe 3cm,2 bocje wspaniałe,7 molinezji,3 kiryski,5 otosków ,3 mieczyki,4 gupiki, rybki są nowe czyli nie wielkie, a coś mi podjada gupiki .m...

Czy można trzymać różne gatunki krewetek razem ?

wrubel1986 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 8431
Przeglądałem forum i nie odnalazłem odpowiedzi więc postanowiłem napisać posta z takim pytaniem. Czy można hodować 2/3 rodzaje krewetek w jednym akwarium ? Czy jeżeli kupie pierwsze oraz następne krew...

Czy sumiki szkliste można trzymać z gupikami?

emilion123 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2852
Czy sumiki szkliste mogę trzymać z gupikami i czy nie zjedzą narybku? Czy narybek sumika nie zostanie skonsumowany przez narybek gupika, albo na odwrót (porównywalne wielkościowo, oprócz budowy ciała,...

Problem z rybkami

majucha-7 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 6432
Cześć, Mam pytanie dotyczące rybek. Wczoraj zauważyłam, że bojownik "chowa się". Wpływa między ciasne szczeliny (np. pod korzeń, między korzonki rośliny, szczelinę między filtrem a grzałką)...

Ile mogę trzymać Neonów Czerwonych w 25l

bieniolubo23com w Zwierzęta · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 12464
Witam wszystkich.Na wstępie zdrowych,wesołych,świąt :wink: :D Moje pytanie dotyczy ile mogę trzymać Neonów Czerwonych w swoim maleństwie 25 litrów: 20170416_123938.jpg Na chwilę obecną trzymam: 3 szt...

Statystyki

Ten temat przegląda 330 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570966
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36927

•  Najnowszy użytkownik: owltheory_highlights

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 330 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.