Szukam jakiegoś dobrego i taniego nawozu mikro i makro ( do podłoża) nie mam mozliwosci codzienniego podawania nawozu w płynie. Akwarium 300l ok 30 gat roslin dozowane co2.
Zanim zastosujesz się do czyjejś rady zobacz jak to wygląda w zbiorniku u osoby która Ci radzi. Unikaj porad ludzi którzy zbiornik roślinny widzieli na zdjęciu a jest tu kilku takich.
Badman w Filtracja· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2208
Nigdzie w moim mieście nie mogłem dostać węża 16/22 mm, więc zakupiłem złączkę do węży. Czy złączka jak na zdjęciu to dobry pomysł by została na stałe?
IMG_20220203_191456.jpg
marlowe w Filtracja· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 6965
Szukam w miarę taniego, bo chodzi o duże ilości (do sumpa) wkładu biologicznego. Mam duże ilości ceramiki, ale mierzyłem GH i podwyższa, chciałem plastikowych biobali użyć, ale jakoś tak ciężko widzę ...
wezuwiusz w Filtracja· Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 11268
Szukam dobrego kubełka do akwarium 60L. Będzie to mój pierwszy kubełek, jestem grubo poschizowany opowieściami o kubełkach które wypompowują wodę z akwarium na podłogę. Będę wdzięczny za dementi.
Akw...
ksysiek w Filtracja· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 794
Cześć.
Zawsze było mówione,że bakterie podajemy do filtra czy to po podmianie czy na start,ale czy dodanie(wstrzyknięcie) ich w żwirek grubości od 3cm do 8cm którym jest przykryte podłoże ma sens?
Pod...
dadi321 w Filtracja· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1618
lato, no i zaczęły się upały :D a z nimi klopoty w akwarium :cry: , myśląc na rozwiązaniem wpadł mi do głowy pewien pomysł który chciałem poddać waszej ocenie.
Znalazłem na allegro coś takiego http:/...
marlee@ w Filtracja· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1163
http://www.allegro.pl/item98563668_osmoza_akwa_80_gpd_nowy_oryginal_ro_usa_najtaniej.html
nie mialem stycznosci z filtrami RO a chce zakupic potrzebuje tak z 40-50l na podmiane(240l akwa) czy ten fil...
Statystyki
Ten temat przegląda 133 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 571027
• Liczba wątków: 48816
• Użytkownicy: 36939
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 133 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej