Czeski Hardscape WorkShop - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Czeski Hardscape WorkShop

Liczba wyświetleń: 1036·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Piotr Baszucki Nowa Ruda

14 sie 2014, 12:00 Czeski Hardscape WorkShop  (#1)  

mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

HARDSCAPE EVENING III

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1068
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Film ADA workshop USA 2024

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1297
Hej Poniżej film po angielsku tym razem 😀 &t=&t=?si=U6JpMP5WNsG-luuY
YouTube

HARDSCAPE EVENING III

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 995
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Hardscape za friko

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1380
Zapraszam do obejrzenia. Hardscape za friko...pod warunkiem, że dysponujemy odpowiednim miejsce i sprzętem. Na końcu materiału autor podkreśla iż nigdy nie stosował tego typu dekoracji i sam jest cie...
20221112_142942455_iOS.jpg

Hardscape a szyba

AquaMolitor w Szkło i meble · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3475
Panowie drodzy, doradźcie proszę. Zrobiłem reset akwarium mamy :) Ponieważ bardzo spodobał jej się mój zbiornik, chciała mieć u siebie coś podobnego. Hardscape gotowy, ale mam techniczną wątpliwość. ...
IMG_20221101_175331.jpg

Hardscape do oceny

tomto1 w Akwaria · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3045
Cześć. Wrzucam do oceny pierwsze takie moje przedsięwzięcie. Inspirowałem się zbiornikiem Pavola Kulandy oraz layoutem nr. 118 Tropica. Punkt centralny z obu stron zamierzam obsadzić rotalą colorata ...
YouTube

Mistrzowskie aranżacja - Hardscape Evening II -Marcin Zając

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2962
Zapraszam bo oglądania START w każdy czwartek o godzinie 20:00! 17.03.2022 - Hardscape I – Iwagumi - aranżacja ze skał Rotala Premium Namasu Stone. 24.03.2022 - Zalewanie – Iwagumi - obsadzenie rośli...
YouTube

Hardscape w gotowym zestawie OASE (Green Aqua)

Piotr Baszucki w Szkło i meble · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2836
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Pokażcie swoje hardscape'y na lawie

biju w Szkło i meble · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3829
Cześć Szukam inspiracji Rozważam użycie czarnej lawy , ale mam jeszcze wątpliwości :) Pochwalcie się swoimi aranżacjami na lawach, może też być czerwona :) Pozdrawiam i dziękuję

Klejenie hardscape

Glonowaty w Szkło i meble · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 4311
Siema ciekawi mnie jak kleić ścieżkę w aquascape. Do tej pory porostu sypałem piasek ale widziałem na filmach Pakne Khenzho inna metodę. Najpierw rozsypują po krawędziach male kamyczki potem leja po w...

Statystyki

Ten temat przegląda 381 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571616
 •  Liczba wątków: 49482
 •  Użytkownicy: 36916

•  Najnowszy użytkownik: kamil podgorny

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 381 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.