Witam serdecznie,
Mam lekko ponad 30 lat na karku i wpadłem na szalony pomysł żeby założyc akarium :) Ostatnia moja przygoda z akwarystyką to koniec lat 90-tych i zbiornik (zbiorniczek) w okolicach 5...
wlodek03 w Akwaria· Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 6849
Dzień Dobry wszystkim akwamaniakom
Postanowiłem zamieścić opis swojego akwarium z nadzieją, że znajdą się osoby, które pomogą mi w pokonaniu ewentualnych trudności w jego prowadzeniu. Z tego względu, ...
Swoją drogą ciekawe czy do naszego kraju dotrą produkty sygnowane linią 20lecia ADA.
Taką koszulkę czy chociażby brelok to pewnie połowa osób na forum chciała by posiadać...
moonrider w Akwaria· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1848
Żona chciała Karliki szponiaste...szkło stało puste i sprzęt (dużo powiedziane ) kurzył się w akwarium. Zalane jakieś 4 miesiące temu- dolewam tylko wody , karmię ryby i przecieram szyby - tzn raz prz...
OjGeN w Filtracja· Odpowiedzi: 28 · Wyświetlenia: 6439
Na allegro znalazłem takie coś http://allegro.pl/chemi-pure-142g-5-lat-bez-podmiany-wody-i1501863989.html czy jest mozliwe ze przez 5 lat bez podmiany wody sie nic nie stanie z akwa?
Pajur w Technika CO2· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1993
Witam
MAM JUZ DOSYC mojego reduktora CO2. Mialem juz 2 substytuty reduktorow akwarystycznych i ciagle cos jest nie tak jak trzeba.
Ciagle zmnienia sie przepływ w zalezności od temperatury albo czeg...
funt w Technika CO2· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3814
Witam!
Nie wiem jak inni sobie z tym radzą, ale ja dziś odkryłem i zakupiłem rewelacyjny stojak na 1,5 kg butlę do Co2. Jest to nic innego jak plastikowy , składany pojemnik na woreczki na śmieci zak...
Statystyki
Ten temat przegląda 332 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570983
• Liczba wątków: 48800
• Użytkownicy: 36930
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 332 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej