Nie znam lepszego kabaretu: Graś - Krawiec
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Prezes PKN Orlen Jacek Krawiec rozmawia z Pawłem Grasiem o Sławomirze Nowaku, byłym już ministrze od Pendolino.Śmiałem się przez kwadrans. Jacek Krawiec: "Za dużo było tego lansiarstwa, to jednak kłuje w oczy. (...) Jak szczerze rozmawiamy, to wiesz, to towarzystwo, z którym on się prowadzał po mieście... kur... Kiedyś dzwonił do mnie: "Co robisz?". Ja kończę spotkania, dziesiąta wieczorem. "To wpadaj do nas, w Charlotcie". Co to kur... jest Charlotte'a? Pytam kogoś potem i się okazuje, że to taki klub hipsterski dla 17-latków, 18-latków na placu Zbawiciela. Pytam go : "A z kim ty tam jesteś?". "A z Wawrzynem (Piotrem Wawrzynowiczem), Siwym i trenerem z siłowni". Ja pier..., co to za, kur..., towarzystwo? I on się prowadzał, wiesz, po takich klubach." Źródło: wp.plHa ha ha ha ha Minister Nowak z trenerem z siłki chodził na lolitki?
-
DavyJones
●
Powiązane tematy
Witam,
Mam od 14/11/23 akwarium 72l. 3 rodzaje roślin. Moczarkę, kryptokoryny i anubiasy.
Czy da się prowadzić jakos akwarium zeby ciagle nie testować wody co tydzień? Obecnie co niedziele robie p...
Witam
Tak jak w temacie nie mogę zwalczyć glona widocznego na zdjęciach mimo czyszczenia podczas podmian wody następnego dnia wraca parametry wody w normie , rośliny rosną jednak są bardzo nieestetyc...
Jak tam wrażenia z przeczytania ebooka „Masz glony w akwarium? To nie jest przypadek” od Pana od Ryb - Podwodne światy Aqua Test? Czy może nikt nie kupił?
Tych konkursów z nami już nie ma.: IIAC, AGA, EAPLC...
szkoda, budziły swego czasu wiele emocji...chyba czas rozruszać towarzystwo i podziałać z czymś na lokalnym podwórku ;)
Siemka. Jakieś 4 miesiace temu kupiłem filtr ro Arka myaqua 1900. Filtr był polecany przez paru znanych mi ludzi. Ma dużą wydajność, ma fajny wygląd i jest kompaktowy, ale też nie jest tani.Ale do rze...
Witam
Pisałem w innym dziale o moim akwarium i oświetleniu. Okazało się tak że mam 2x30 watt led tuby aquastel(plant i power) oraz mam 46 watt belke Fluval Plant 3.0 które ponoć daje około 3000 lumen...
Witam.
Pierwszym raz mam narybek glonojada. Wykluły się po 5 dniach, narybek jest teraz cały czas w jaskini glonojad zrobił ja w skalę dragon Stone. Jaskinia jest dość ciasna jak glonojad do niej wejd...
Tuba Aquael D&N 14W nie zapala białego światła, diody niebieskie świecą się. Kabel zasilający był "luźny", tzn. jak pokręciłem to cały pasek z diodami i scalakami w szkle także się okręc...
Czołem.
Niby to niewielki „problem”, ale zastanawiam się, dlaczego Hygrophila corymbosa nie chce u mnie rosnąć? Nic się z nią złego nie dzieje, a w zasadzie NIC się nie dzieje. Nie rośnie, nie gnije, ...
Witam
Mam żółwia chińskiego i dzisiaj przeniosłem go ze starego akwarium do nowego 200l.
Problem w tym, że w poprzednim akwarium żółw normalnie nurkował a w tym nie może.
Nie wiem czy to wina akwariu...
|
|