Witam, Czy te świetlówki są warte swojej ceny? Wśród świetlówek dostępnych w sklepie RA są najdroższe i zastanawiam się czy rzeczywiście są takie dobre. Jakieś opinie? Pozdrawiam
Piotr Baszucki w Oświetlenie· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3624
Zapraszam do obejrzenia poradnika np. lamp Chihiros: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/oswietlenie-c-24.html?cPath=24&only_recommended=0&only_bundles=0&page=oswietlenie&filter_id=211
...
sosna_18 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 6144
Witam wszystkich.Potrzebuje pomocy a może bardziej porady.Mam lampkę do akwarium taka jak w temacie,na niej jest przycisk dotykowy do sterowania oświetleniem.Po podłączeniu jej pod włącznik czasowy ,t...
lamdre w Oświetlenie· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3844
Hej. Takie subiektywne spostrzeżenie. Miałem z 3-4 lata Chihirosa, ostatnio kupiłem Fluvala i muszę powiedzieć, że barwy/kolory we Fluvalu plant zdecydowanie lepsze, akwarium wygląda super. Ale, no wł...
Negatyw w Oświetlenie· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4429
Mam. Cztery lampy led grow jedną ufo 50 w, drugi to 150w Roleadro 1000W LAMPA LED uprawy wzrostu roślin, LAMPA DO UPRAWY ROŚLIN MARS HYDRO TSW 2000 300w, PRO LAMPA DO ROŚLIN HECKERMANN QB2000 Zestaw, ...
dawid112 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3368
Witam zamierzam kupic nowe akwraium 125l aguel opti set wraz z szafką ogólnie cały zestaw pod akwarium roślinne i teraz mam dylemat co zrobic :
1 opcja kupić zestaw oświetleniem 2x Aquel tube sunny D...
raczek91 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2186
czy ktoś ma porównanie i może powiedzieć która z lamp w tytule będzie lepsza? kostka 35x35x40 rośliny raczej mało wymagające, czy taka lampka oświetli mi całość akwarium?
explosion_x w Oświetlenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1761
Kompletuje akwarium. Sześciokątne akwarium 30l. Czy lampa zawarta w temacie wątku będzie optymalna do roślin średnio wymagających?? Podłoże zakładam aktywne. Filtr to jeneca xp-07 filtr kaskadowy 500l...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 774 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej