Tani węgiel w płynie - AQUA CARBO - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Tani węgiel w płynie - AQUA CARBO

Liczba wyświetleń: 1864·Odpowiedzi: 5
Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.
Hej.

Co myślicie o takim co2 w płynie?
http://allegro.pl/wegiel-w-plynie-aqua- ... 30238.html

Ktoś używał takiego taniego?
Co polecacie?
Ostatnio edytowano 23 lut 2014, 10:52 przez maronis, łącznie edytowano 1 raz

maronis
Ranga: Poznaje temat

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
salava8 Kraków
Link pokazuje tylko link do sklepu, a nie do produktu.. :roll:

salava8
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Miasto: Kraków

matu Gdańsk
Poszukaj aldehyd glutarowy i już będziesz wiedział co i jak.
Cena nie jest rewelacyjna... jeśli porównasz do ceny nierozcieńczoego aldehydu. Wszytskie produkty CARBO robione chałupniczo to jest to samo z różną koncentracją, dla tego niekótrzy piszą - mniej lub bardziej wydajny.

matu

Miasto: Gdańsk

salava8 napisał(a):Link pokazuje tylko link do sklepu, a nie do produktu.. :roll:

Dziwne, ale mam linka z alle... drogo wstawionego i samoczynnie wstawia mi do sklepu roslinyakwariowe - chyba z automatu ;-) w każdym razie chodzi mi o tani aqua carbo.

maronis
Ranga: Poznaje temat

matu Gdańsk
Forum tak ma z linkami, regulamin zabrania itp itd.

Obaj piszemy o tym samym - wpisz na forum w wyszukiwarke aldehyd glutarowy to zobaczysz co i jak.

matu

Miasto: Gdańsk

Usunięto użytkownika 31012
Ciekawe czy sklep RA ma takie coś na stanie?
Bo ja bym wolał rozrobić i sprzedawać po cenie EC.

Usunięto użytkownika 31012

Powrót do Nawożenie

Powiązane tematy

Easy-Life EasyCarbo Bio - nowa, naturalna wersja węgla w płynie

Piotr Baszucki w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1810
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/easy-life-easycarbo-bio-nowa-naturalna-wersja-wegla-w-plynie_1_intro.jpg Nowość w ofercie Easy-Life. W sprzedaży pojawiła się nowa odsłona jednego...
20260115_134833.jpg

Tani dozowator z butelki

Arturb w Nawożenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4786
Cześć! Chciałem się podzielić projektem dla osób, które lubią oszczędzać i majstrować. Zbudowałem budżetowy „dozowator”, który nakręca się bezpośrednio na butelkę. U mnie w akwarium idealnie sprawdza ...
YouTube

Tani automat do nawożenia DIY

jkozik w Nawożenie · Odpowiedzi: 27 · Wyświetlenia: 25165
Zabawię się dzisiaj w Adama Słodowego :wink: Chcę Wam przedstawić projekt wykonanego przeze mnie automatu do nawożenia. Przed wyjazdem na urlop musiałem jakoś rozwiązać problem dokarmiania mojej ziele...
YouTube

PH-BOT Aqua-Trend - dziwne zachowanie sondy pH

NatsuEND w Nawożenie · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 7637
Hej, Od kilku dni w akwarium mam kontroler pH: PH-BOT Aqua-Trend zestaw MIDI Odczyt z sondy nie jest stały i zmienia się w ciągu jednej sekundy kilkukrotnie - pH skacze np między 6.60 a 6.63. Skutk...
6-280921.jpg

Nawozy GT AQUA - nowość

roslinyakwariowe.pl w Nawożenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 6145
6-280921.jpg Do oferty sklepu dołączyły nowe nawozy marki GT Aqua. Są one przeznaczone dla roślin wodnych hodowanych w akwariach dekoracyjnych. Nawozy zawierają kluczowe składniki dla rozwoju zdrowy...

Odmulacze w płynie

pk77 w Nawożenie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 5514
Co sądzicie o tego typu rozwiązaniach? Szczepy bakterii, które pomagają utrzymać czystość w akwarium i przetwarzają resztki organiczne? Nie mam doświadczenia, ale na papierze brzmi to bardzo dobrze. Z...

Zmiana mineralizatora wody ro na Aqua art hydro mineral

Anonim 59529 w Nawożenie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3198
Witam Posiadam akwarium 112 litrów i co tydzień podmieniam wode w akwarium wodą ro. Dodaje oczywiście do wody ro mineralizator Qualdrop GH+ One plant. Musze stosować mineralizator bo nie rozcieńczam ...

Zasadność lania Carbo

BATERIA w Nawożenie · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 6867
Cześć, chciałbym się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie na ten temat. Producenci Carbo piszą że należy lać to co dziennie nie zależnie od tego czy prowadzi się zbiornik LT bez CO2 jak i HT CO2. Piszą ...

Carbo

marek polk w Nawożenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2613
Witam z tej strony Marek z racji tego że jestem świeżakiem chciałem tylko zapytać czy za pomocą indykatora można zmierzyć poziom carbo w akwarium. Pozdrawiam Marek

Carbo i paletki

jaculek05 w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2590
Witam wszystkich, chciałbym zapytać ile lać carbo przy paletkach by ich nie wysłać na drugą stronę akwarium 240 l

Statystyki

Ten temat przegląda 772 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571614
 •  Liczba wątków: 49481
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: lupus1

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 772 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.