Tani węgiel w płynie - AQUA CARBO
Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Link pokazuje tylko link do sklepu, a nie do produktu.. 
-

salava8
●
- Ranga: Z dużym doświadczeniem
- Miasto: Kraków
-
Poszukaj aldehyd glutarowy i już będziesz wiedział co i jak. Cena nie jest rewelacyjna... jeśli porównasz do ceny nierozcieńczoego aldehydu. Wszytskie produkty CARBO robione chałupniczo to jest to samo z różną koncentracją, dla tego niekótrzy piszą - mniej lub bardziej wydajny.
-

matu
●
- Miasto: Gdańsk
salava8 napisał(a):Link pokazuje tylko link do sklepu, a nie do produktu.. 
Dziwne, ale mam linka z alle... drogo wstawionego i samoczynnie wstawia mi do sklepu roslinyakwariowe - chyba z automatu  w każdym razie chodzi mi o tani aqua carbo.
-
maronis
●
- Ranga: Poznaje temat
Forum tak ma z linkami, regulamin zabrania itp itd.
Obaj piszemy o tym samym - wpisz na forum w wyszukiwarke aldehyd glutarowy to zobaczysz co i jak.
-

matu
●
- Miasto: Gdańsk
Usunięto użytkownika 31012
Ciekawe czy sklep RA ma takie coś na stanie? Bo ja bym wolał rozrobić i sprzedawać po cenie EC.
-
Usunięto użytkownika 31012
●
Powiązane tematy
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/easy-life-easycarbo-bio-nowa-naturalna-wersja-wegla-w-plynie_1_intro.jpg
Nowość w ofercie Easy-Life. W sprzedaży pojawiła się nowa odsłona jednego...
Cześć! Chciałem się podzielić projektem dla osób, które lubią oszczędzać i majstrować. Zbudowałem budżetowy „dozowator”, który nakręca się bezpośrednio na butelkę. U mnie w akwarium idealnie sprawdza ...
Zabawię się dzisiaj w Adama Słodowego :wink: Chcę Wam przedstawić projekt wykonanego przeze mnie automatu do nawożenia. Przed wyjazdem na urlop musiałem jakoś rozwiązać problem dokarmiania mojej ziele...
Hej,
Od kilku dni w akwarium mam kontroler pH: PH-BOT Aqua-Trend zestaw MIDI
Odczyt z sondy nie jest stały i zmienia się w ciągu jednej sekundy kilkukrotnie - pH skacze np między 6.60 a 6.63.
Skutk...
6-280921.jpg
Do oferty sklepu dołączyły nowe nawozy marki GT Aqua. Są one przeznaczone dla roślin wodnych hodowanych w akwariach dekoracyjnych. Nawozy zawierają kluczowe składniki dla rozwoju zdrowy...
Co sądzicie o tego typu rozwiązaniach? Szczepy bakterii, które pomagają utrzymać czystość w akwarium i przetwarzają resztki organiczne? Nie mam doświadczenia, ale na papierze brzmi to bardzo dobrze. Z...
Witam
Posiadam akwarium 112 litrów i co tydzień podmieniam wode w akwarium wodą ro. Dodaje oczywiście do wody ro mineralizator Qualdrop GH+ One plant. Musze stosować mineralizator bo nie rozcieńczam ...
Cześć, chciałbym się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie na ten temat. Producenci Carbo piszą że należy lać to co dziennie nie zależnie od tego czy prowadzi się zbiornik LT bez CO2 jak i HT CO2. Piszą ...
Witam z tej strony Marek z racji tego że jestem świeżakiem chciałem tylko zapytać czy za pomocą indykatora można zmierzyć poziom carbo w akwarium.
Pozdrawiam Marek
Witam wszystkich, chciałbym zapytać ile lać carbo przy paletkach by ich nie wysłać na drugą stronę akwarium 240 l
|
|