Szukam rurki zasysającej 12/16mm - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Szukam rurki zasysającej 12/16mm

Liczba wyświetleń: 693·Odpowiedzi: 2
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
haiaw Baniakowo
Może ma ktoś niepotrzebną rurkę zasysająca 12/16mm ? Końcówka też by się przydała ale może zdobędę ją w sklepie nieopodal. Brakuje kompletu zasysającego ale nie musi być przecież firmowy, chętnie odkupię jeśli ktoś ma coś takiego niepotrzebnego.

haiaw
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Baniakowo

Piotr Baszucki Nowa Ruda
Ogłoszenia kupna publikujemy w dziale giełda.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Ale nie każdy ma taką możliwość przez brak uprawnień ale co tam. Nie tylko tu (forum) temat poleciał tam gdzie nie potrzeba. :lol:
[b]Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny!

Prospero
Ranga: Znający temat

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

rurki_przelewowe.PNG

Gdzie kupię rurki przelewowe do Aquael Unimax ?

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1747
Szukam rurek przelewowych jak na dołączonym zdjęciu ? Kilka dni temu kupiłem Aquael Ultramax 1500 lecz dla mnie te standardowe rurki to porażka, chcę zastosować sprawdzone z Unimax'a lecz jeśli znajdę...
neo-glass-1.jpg

Akrylowe rurki NEO

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 60 · Wyświetlenia: 35815
Kolejna nowość NEO/Aquario. Akrylowe kolanka i dyfuzory znajdziecie tutaj: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/technika-co2-c-18.html?cPath=18&only_recommended=0&only_bundles=0&page=techni...
40316-0703294245.jpeg

Szklane rurki Invital Lilly pipes i Eheim 2271

Anonim 59529 w Filtracja · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2624
Witam Posiadam filtr Eheim 2271 z serii Professional 4+ 250 .Nie podobała mi się kolorystyka oryginalnych węży i rurek doprowadzających i odprowadzających wode do filtra. Kupiłem więc w sklepie Invit...
redukcja-weza-filtra.jpeg

Jak podłączyć nano rurki do dużego filtra

roslinyakwariowe.pl w Filtracja · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 6344
redukcja-weza-filtra.jpeg Stajemy czasem przed problemem podpięcia rurek 12/16mm do węży o większej średnicy np. po wymianie filra na większy. Oczywiście nie musi się to wiązać z zakupem nowego komp...
YouTube

Szklane VS stalowe rurki filtracyjne

roslinyakwariowe.pl w Filtracja · Odpowiedzi: 202 · Wyświetlenia: 55514
rurki2.jpg Plastikowe wloty i wyloty wody Do niedawna jedynym wyborem przed jakim stawaliśmy przy zakupie wlotów i wylotów wody był kolor tworzywa - neutralny czarny lub potencjalne maskowany prz...

Szukam pokrywy na 300 litrów(120x50cm) dla roślin akwariowyc

Łoś w Oświetlenie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3396
Witam Posiadam akwarium 300 litrów(120x50) z pokrywą Aquastel z dwiema tubami led 30 watt więc mam w sumie 60 watt led. Czyli bardzo mało. Chciałbym celować w kierunku roślin bardziej wymagających. T...

Szukam Vallisnerii

Totik w Rośliny · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4140
Posiadam obecnie w swoim akwarium Vallisneria spiralis, która jest bardzo ładną rośliną, ma jednak wadę, taką że rośnie zbyt długa. U mnie dorasta nawet do 120cm, natomiast w opisie na stronie RA jest...

Filt narurowy 3/4" - jakie rurki ?

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1897
Kupiłem filtr narurowy wlot/wylot 3/4", mam filtr kubełkowy Aquel Unimax 250 którego średnica wewnętrzna węży to 16 mm. Chcę zrobić bypass by przy czyszczeniu filtra nanrurowego nie wyłączać Unim...

Szukam kaskady do krewetkarium 30 litrowego

vundo w Filtracja · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 3988
Hej, szukam kaskady do krewetkarium 30 litrowego. Mam nieużywanego Pat Mini, ale chcę wsadzić trochę fajnej bioceramiki. Dlatego kaskada. No i zaoszczędzę trochę miejsca. Przejrzałem filtry i jak na ...

JBL outset spray 12/16 długość rurki

Scenery Stone w Filtracja · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2736
Cześć posiada ktoś deszczownie JBL outset spray 12/16? Jeśli tak to jaki jest wymiar rurki wlotowej do akwarium (długość) zaznaczyłem na zdjęciu. Z góry dziękuje IMG_20200427_142020.jpeg

Statystyki

Ten temat przegląda 483 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571000
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36935

•  Najnowszy użytkownik: marcin stuglik

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 482 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.