Pomoc w aranżacji 240 profil
Utrzymanie czystości i opieka nad akwarium. Rutynowe czynności serwisowe i sposoby radzenia sobie z nimi.
Witam serdecznie bardzo proszę o wszelkie propozycję w aranżacji mojego akwa. Wszystkie warunki do uprawy roślin wymagających mam spełnione tzn. tak myślę  . W akwa posiadam już Hemianthus callitrichoides i kilka pojedynczych sadzonek przypadkowo zakupionych roślin. Ale zaczynam myśleć poważnie nad aranżacją i prosił bym o propozycje jaskrawo zielonych i zielonych. Z góry dziękuję i pozdrawiam 
-
Sid2112
●
- Ranga: Początkujący
- Miasto: Wędrzyn
napisz jakie masz podłoże, oświetlenie i czy nawozisz to wtedy ktoś pomoże
-
zajac1212
●
- Ranga: Stały bywalec
Usunięto użytkownika 31012
W swoim LT tak to urządziłem, może się przyda. Nurzaniec Anubias nana Microsorium oskrzydlone Elocharis acicularis Echinodorus blecheri Christmas moss Rotala totundifolia Ludwigia repens 
-
Usunięto użytkownika 31012
●
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Grzesiek22 napisał(a):W swoim LT tak to urządziłem[...]
Osz.. jest piękne. Gratuluję.
-
DavyJones
●
Powiązane tematy
Zapraszam do obejrzenia materiału Michała Adamka, bardzo przyjemnie się ogląda.
Chłopaki - dobra robota! :)
roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-cat2230-aranzacja-akwarium-11zajawka-8b932e279993e0cba271a90bae832630.jpg
Zapraszamy do obejrzenia kolejnych projektów naszego Studia Aranżacji...
Witam,
Na wstępie przepraszam, za umieszczenie tego typu pytania w tym miejscu,jednakże jest to jedyne miejsce na Forum w którym mogę założyć Post ( w pozostałych a dokładnie w Pielęgnacje - rośliny ...
Witam,
chciałbym Was podpytać co mogę poprawić w swoim akwarium. Mam je od listopada, wcześniej przez rok miałem małe 25l.
Mam od dłuższego czasu inwazje małych ślimaczków, ustała na jakieś dwa tygod...
Czołem,
w związku z tym, że nad akwarium mam 6 rodzajów filodendronów, które już znacznie się rozrosły :) mam problem z dostaniem się do dna akwarium nie łamiąc kwiatów, jakie polecacie długie nożyczk...
Dwa miesiące temu założyłem akwarium. Nie miał to być roślinniak, ale jakieś rośliny chciałem mieć. I tu zaczęły się problemy.
Akwarium 54l
Światło 10w LED w pokrywie aquael
Filtr fzn 2
Temperatura 2...
Witam, jest to moje pierwsze zapytanie na tym forum, więc jeżeli coś opisuje nie tak to bardzo proszę o poprawienie mnie.
Hoduje Paletki od około 9 lat i ponad dwa lata temu postanowiłem połączyć je ...
Witam
Mam problem z rotalą green która od startu akwarium rosła najszybciej,
mianowicie liscie zaczynają ciemnieć i rozpadają się, najlepiej zobrazuje to zdjęcie sadzonki, która rośnie najbliżej wlotu...
Witam, wczoraj założyłam akwarium 25l, proszę o pomoc związaną z prawidłową pielęgnacją takiego akwarium, żeby nie mieć problemów z glonami. Przeczytałam kilka artykułów na ten temat, jednak nadal mam...
|