HW 302 - pytanie do posiadaczy
Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.
Do czego służy ten kawałek plastiku i być może jak powinien być umieszczony? Wydaje mi się, że u mnie jest schowany głębiej w komorze wirnika - jakby był wciśnięty... https://imagizer.imageshack.us/v2/600x4 ... 3/muvv.jpgDziękuje za odpowiedź
-
LoQ
●
- Ranga: Początkujący
Powiązane tematy
Witam szanowna akwa brać!
Powiem krótko, dwa lata nie miałem zbiornika i teraz przyszedł czas na założenie. Baniak 240L + Skylight L + Biomaster 600.
Wypadłem trochę z tematów i chciałbym się dowiedz...
Może się komuś przyda, a może już było, takie spostrzeżenie. Co o tym sądzicie?
Wysłane z MI 8 Lite przy użyciu aplikacji mobilnej roslinyakwariowe.pl
Witam,
Czy wie ktoś do czego służy to ustawienie?
Pozdrawiam
Zdjecie poniżej : IMG_20200408_173155.jpg
Witam, zastanawiam się nad zakupem filtra HW-302 przemawia do mnie przede wszystkim rewelacyjna cena 96zł za komplet + wysyłka ... znajomy używa z powodzeniem od półtora roku modelu hw-303 w 240l mala...
Witam,
Mieszkam w Belgii i ostatnio kupiem okazyjnie uzywane akwarium 450L marki Aquatlantis z filtem biobox. Teraz okazyjnie kupuje nowego hypermaxa i mam pytanie jakie media do niego polecacie ??? ...
Ponieważ na wiosnę zamierzam kupić akwarium Aquael Glossy 100, czyli pojemność 215 l wcześniej chcę zakupić filtr kubełkowy Unimax 500.
Aktualnie mam Unimax 150, który filtruje akwarium 112 l, kolega ...
Cześć, mam pytanie czy ktoś spotkał się z problemem w tym filtrze który polega na tym, że kiedy poprzechylam go na boki w celu odpowietrzenia np. po czyszczeniu prefiltra to czasami z rury wydobywa si...
Witam,
Posiadam kaskadę Resun streamax 450, chodzi sobie w baniaku 30l.
Media filtracyjne jakie były w komplecie jakoś mnie nie przekonały. Niebieska ramka z dziurami i kartridż ze śladową ilością wę...
Witam,
mam pytanie, które być może wielu rozbawi jednak nie mam doświadczenia z kubełkami po za filtrem JBL, z którym takiego problemu nie było.
Otóż filtr Hydor Prime 20 działa sobie już kilka godzi...
Witam
Przygotowuje się do odpalenia nowego zbiornika 126l ma to być Ryuboku chcę wyeliminować filtr mechaniczny z akwarium. Mam zamiar zrobić pre filtr z narurowca wypełnionego wata polipropylenową pr...
|