Pytanie odnośnie aranżacji.
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Witam , bardzo mi sie podoba akwarium z linka , moje pytanie odnosnie tych "pagórków" w tle czy faktycznie ich tyle jest czy moze to efekt jakiegos lustra , szukałem po necie ale nic nie znalazłem dodatkowego poza kilkoma fotkami z kilku stron akwa . Wyglada ze jest ich tyle ile widac ale czy faktycznie w 50 cm da sie tyle zmiescic ??? http://showcase.aquatic-gardeners.org/2013/show427.html
-
marcinjasion
●
- Ranga: Początkujący
Jak widać da się. Pagórki są obrośnięte flame moss. Nie jestem pewien jak są zrobione ale wydaje mi się że to drobna lawa lub keramzyt w siatce.
-

mprusek
●
- Ranga: Zaawansowany użytkownik
- Miasto: Kraków
-
beton84
●
- Ranga: Początkujący
Powiązane tematy
Zastanawiam się nad testami - no3 wychodzi mi w akwarium +~ 15 wg testu zoolek, natomiast nurtuje mnie test po4 - probówka mimo wykonania testu na wodzie z akwarium nie zmienia barwy- pomyślałem że mo...
Witam serdecznie, w ostatnim czasie na eleocharis parvuli pojawia się coraz więcej wielokomórkowców, które wyglądają w zasadzie jak osad, co pozornie zmienia kolor. Może to wyższe stadium oedogonium...
Cześć!
Zauważyłam w moim akwarium takie oto żyjątko. (zdjęcie w zał. Zdjęcie, nie moje, podkradnięte z innego forum, podobny wątek, niech autor wybaczy, ale sama nie miałam jak zrobić w tej jakosci)
...
Witam szanowna akwa brać!
Powiem krótko, dwa lata nie miałem zbiornika i teraz przyszedł czas na założenie. Baniak 240L + Skylight L + Biomaster 600.
Wypadłem trochę z tematów i chciałbym się dowiedz...
Witam,
Mieszkam w Belgii i ostatnio kupiem okazyjnie uzywane akwarium 450L marki Aquatlantis z filtem biobox. Teraz okazyjnie kupuje nowego hypermaxa i mam pytanie jakie media do niego polecacie ??? ...
Witam.
Planuję zakup filtra RO.
Tym filtrem prawdopodobnie będzie INVITAL RO Advanced.
Jedyną wątpliwość jaką mam to częstotliwość korzystania z tego filtra.
Mianowicie czy częstotliwość korzystania z...
Hej
Czy zwartki invitro jak się rozpuszczą to odrastają jak zwartki z koszyczków emersyjnych? Czy jednak nie ma szans na przeżycie rośliny?
Witam mam pytanie czy na 2 litrowa bimbrownię invital co2 można samemu zrobić składniki do wytwarzania gazu?
Słyszałem o sodzie oczyszczonej i kwasku cytrynowym + woda ale w jakiej proporcji to zmies...
Ponieważ na wiosnę zamierzam kupić akwarium Aquael Glossy 100, czyli pojemność 215 l wcześniej chcę zakupić filtr kubełkowy Unimax 500.
Aktualnie mam Unimax 150, który filtruje akwarium 112 l, kolega ...
Cześć, obecnie korzystam z mineralizatora Aquaart Hydromineral i jestem zadowolony, ale chciałem rozdzielić mineralizację osobno na GH i KH żeby mieć nad tym trochę większą kontrolę. Zamierzam przejść...
|
|