Filipesku napisał(a):Jezeli ktos mieszka w innym Panstwie moze zapomniec pisownie polska ale pamieta jezyk a akwarystyka to nie hobby tylko czesc zycia a takie smieszne pytania a co myslicie o odmulaczu takim I takim a do tego czlowiekowi ktory w trakcie wymiany pogladow odrazu jest wielkim doktorem profesorem niech mowi Ile lat pan jest akwarysta bo ja jak narazie poznaje umiejetnosc bycia bardzo nerwowym.
Nie wiem kim jesteś czy Polakiem czy emigrantem który wybrał życie w innym państwie.Każdy ma do tego prawo.
I szanuję to.Jeśli dany temat wydaje Ci się śmieszny choć jak dla mnie jest to bardzo konkretny temat padło zapytanie odnośnie konkretnego urządzenia, to po co się w nim wypowiadasz.
Pisząc jakieś śmieszne wywody typu, do czego chcesz używać odmulacza.
A tak na marginesie,żaden szanujący się Polak mając świadomoć,że jego wypowiedz będzie czytana i odbierana
przez innych ludzi nie napisałby Polska z małej litery.
Akwarium mam ok 25 lat i przerobiłem już trochę odmulaczy.To ile lat człowiek ma akwarium to też nie odnośnik
wiedzy i umiejętności czasami ogląda się zbiorniki które są piękne i ja osobiści nigdy takiego nie posiadałem.
A autor zbiornika pisze,że przygodę z akwarium rozpoczął 2 lata temu.Można posiadać akwarium i 40 lat i mieć
szkło z wodą, przysłowiowe wiadro.
Zdjęcie mojego zbiornika masz w profilu chętnie bym zobaczył Twoje.Zawsze warto zobaczyć coś ciekawego.