ja uzywam ma ladną biała barwę, uzywam jej razem z philipsem 965, rosliny ladnie rosna i swiatlo jest neutralnie biale, wczesniej mialem ja z philipsem 865 to troche wpadaly w zolcienie/zielenie.
Piotr Baszucki w Oświetlenie· Odpowiedzi: 34 · Wyświetlenia: 12285
sunsun-icube-lamp-lampa-wiszaca-led-60w-6.jpg
W ofercie polskiego dystrybutora pojawił się ciekawy model lamp LED marki Sun Sun.
Opis wygląda zachęcająco:
Mini lampy kompaktowe o sporej mocy to naj...
rudson w Oświetlenie· Odpowiedzi: 57 · Wyświetlenia: 25728
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was używał już diod power led white full spectrum do budowy lampy. Z tego co widziałem to są one dostępne w wersji 1W i 3W.
Czy do budowy lampy dla akwari...
Anonim 59529 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3873
Witam
Posiadam 112 litrowe roślinne akwarium z prostymi w hodowli roślinami jak m.in. lotosy, cryptokoryny, nurzańce, anubiasy. Sporo ich mam. Doczekałem się tego mając światełko w akwarium Sinkora W...
Olencjusz w Oświetlenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1767
Witam
chce podłączyć 2 świetlówki 15W a po prawej stronie statecznika jest 6 dziurek a kabelków od świetlówek jest 8, czy mógłby mi ktoś pomóc jak to podłączyć.
z góry dzięki
ps. wrzucam zdjęcie troch...
funflik w Oświetlenie· Odpowiedzi: 44 · Wyświetlenia: 13675
Zapodaje temat dla Power LED - White Full Spectrum .
Natknąłem się ostatnio na te diodę i uważam, ze jest warta przeanalizowania, użytkowania oraz testowania :) Zaznaczę, że jeszcze jej nie nabyłem ...
mmax25 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2964
Witam. Planuje kupic takie akwarium. Prosze o pomoc w doborze osprzetu chodzi mi glownie o filtr i oswietlenie. Myslalem o filtrze kaskadowym i oswietleniu led. Bede wdzieczny za wszelkie propozycje. ...
Tjodalv w Oświetlenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2008
Witam.
W moim akwarium 120l stosuję świetlówki t8 2szt. dla roślin i świetnie rosną ;)
Mój znajomy założył akwarium tydzień temu i zainstalował halogen z żarnikiem 120 w który ma świecić jak 150 w i ...
bkoz w Oświetlenie· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2247
Witam
W najbliższej przyszłości będę musiał zmienić lampę i zastanawiam się czy jest możliwość uzyskania na diodach takiego efektu jak z żarnikiem NAG - 8000 K Green?
Mam na myśli kolor i zależy mi na...
Danny1978 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2870
Witam wszystkich...Mam taki maly problemik...Niedawno prezentowalem tu swoje skromne akwarium,ktore po zakonczeniu przygody z pyszczakami postanowilem "przerobic" na akwariuum roslinne(przyn...
Statystyki
Ten temat przegląda 211 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 571007
• Liczba wątków: 48808
• Użytkownicy: 36935
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 211 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej