A może by tak płycizny? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

A może by tak płycizny?

Liczba wyświetleń: 1367·Odpowiedzi: 2
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Tomasz Opolskie

09 paź 2013, 21:16 A może by tak płycizny?  (#1)  

Może kogoś to zainspiruje do upiększenia szarego jesiennego wnętrza :)
--
Tomek

Tomasz
Ranga: Konto firmowe (sponsor forum)

Miasto: Opolskie

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Makawity małe

09 paź 2013, 22:03 A może by tak płycizny?  (#2)  

Proste, ale bardzo efektowne.

P.s. Proponuję umieścić ten filmik w wątku o inspiracjach z internetu.

Makawity
Ranga: Zaawansowany użytkownik

Miasto: małe

10 paź 2013, 13:41 A może by tak płycizny?  (#3)  

Kurcze świetne, przypomina mi małą, dziką, bezludną wysepkę ; )

raelene72

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

Patent na mocowanie Microsorium do korzenia.. może klej?

mar2509 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 6958
Witam ,szukam sposobu na mocowanie szczepek microsorium do grubego korzenia, będzie go sporo więc nitka raczej odpada. Szukałem kleju do epifitów Seachem ale nie da się go kupić w internecie (bynajmni...

Tak, kula może być pięknym akwarium roślinnym

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 13512
cory.jpg Zapraszam do obejrzenia kuli Cory'ego Hopkinsa.

Które tło wybrać? Może to pomoże.

matoole w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1506
Jako ,że typ filtra,który stosuję wymusza na mnie ustalenie rodzaju tła jeszcze przed zalaniem akwarium to przeprowadziłem mały test. Może komuś to pomoże w wyborze. Zdjęcia tego samego akwarium,tło t...

45l może być krewetkarium ?

andrzej2000 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 4600
Witam mam na strychu akwarium profilowane 45 l i myślę żeby zrobić z tego krewetkarium ... Wyjdzie coś z tego ? I ile krewetek mógłbym mieć ? Proszę o odpowiedź . Pozdrawiam serdecznie [SMILING FACE W...

Czy taki układ może się podobać...? ;-)

MarOS w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 4210
Serdecznie witam, proszę o opinię na temat poniższego układu. Patrzę na niego przez około tydzień i zastanawiam się czy już można zalać :wink: Czy taka aranżacja Wam się podoba? Akwarium 80x40x40. Pl...

Tło strukturalne? Tak czy nie? Ankieta.

Sayan w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3733
Witam. Posiadam akwarium profilowane 120x40(30)x50. Proszę nie zwracać uwagi na aranż ponieważ wszystko co tam jest wraz z obsadą w najbliższym tygodniu ulegnie drastycznym zmianą. Mam zamiar w tym...

Czy sensowne byłoby zasadzenie tak roślin?

Deleted User 21004 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 648
Akwarium 126 litrów o standardowych wymiarach... Myślałem o tych roślinach: http://desmond.imageshack.us/Himg854/scaled.php?server=854&filename=plansadzenia.png&res=medium Powiedzcie co czym...

Czy dobrze wyglądałyby tak posadzone rośliny?

Deleted User 21004 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 860
Wg tego planu: http://i39.tinypic.com/1zecwf4.jpg Co można by było czym zastąpić??? Standardowe akwa 126 litrów. O jej, wiem że mało gatunków ale prosiłem o doradzenie co gdzie d...

Narazie tak . [20L]

Tomanek w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 1717
Witam . Dziś dostałem meszek Spiky moss , od razu zabrałem się do roboty. Narazie jest tak ale chciał bym i tu też pytanko do was czy ładnie by wyglądało : po lewej w te puste miejsce gałęzatkę . Na...

zamiast zdjęć..... było może ?

azet w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 29 · Wyświetlenia: 7871
znalazłem takie cuś ......zamiast zdjęć..... ściągnijcie to sobie .... klik -download-wiadomo 1. http://www.demo-world.eu/trailers/redirect-high-definition.php?file=hd_other_pioneer_ada.part1....

Statystyki

Ten temat przegląda 315 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571616
 •  Liczba wątków: 49482
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: lupus1

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 315 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.