A ja myślałem, czytając tytuł, że Michał Danielczyk dochował się w akwarium świeżego narybku jakiegoś niepospolitego gatunku i pokaże nam zdjęcia i opisze jak do tego doszło.
&t=&t=
Zapraszam do obejrzenie wideorelacji Szopena z tego wyjątkowego miejsca dla miłośników akwarystyki roślinnej.
Brawo dla Michała Adamka za utrzymanie zbiorników.
hyniks w Rośliny· Odpowiedzi: 25 · Wyświetlenia: 25839
Witajcie
Przychodzę z prośbą o pomoc bo lekko nie ogarniam zaistniałej sytuacji.
Akwarium to 200l 100x40x50 . Na dnie 27l podłoża aktywnego Chihiros aqua soil, do tego aranżacja czyli dragony + korz...
Sebosska w Oświetlenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4043
Hejka ludziska. Ponad miesiąc temu założyłem swoje pierwsze akwarium z roślinami. Nie ma to być strikte akwarium roślinne typu holender, ale akwarium towarzyskie z wiekszą ilością roślin. MAm raczej m...
ko_wal25 w Akwaria· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 8477
Witam serdecznie,
Pragnę przedstawić moje akwarium, którego aranżacja powstała zupełnie przypadkowo a mianowicie po zakupie grupy roślin od kilku różnych osób umieszczałem je losowo i tymczasowo jed...
Akwarystyka Terrarystyka w Rośliny· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2895
Witam, ponad miesiąc temu założyłem akwarium 40x40x45h. Jest to moja pierwsza próba akwarium z roślinami (wcześniej posiadałem większe, biotopowe zbiorniki, gdzie rośliny nie odgrywały znaczącej roli)...
Anonim 59529 w Nawożenie· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 5064
Witam
Mam świeżo co założony po restarcie zbiornik. Dzisiaj ma on dokładnie tydzień. Mam pytanie. Czy powinienem albo bardziej czy moge już podmienić 25% wody czy poczekać aż całkowicie dojrzeje? Nie...
Statystyki
Ten temat przegląda 438 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570997
• Liczba wątków: 48803
• Użytkownicy: 36935
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 438 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej