Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie paluadrium. Jednak , żeby nie rzucać się na głęboką wodę postanowiłem zrobić coś w stylu wabi kusa,ale z konstrukcją że skałami i mini wodospadem. Najwiekszym pro...
Zbiornik ma już z pół roku, dwie ważne sprawy, wszystko rośnie o wiele wolniej niż w wodzie, druga sprawa - bezobsługowe, tylko zraszamy 2-3 razy dziennie. No chyba że poszalejemy ze światłem, wtedy g...
https://www.roslinyakwariowe.pl/images/miniaturki/thumb-fp-miniled-1-6615d21b561f5bdd49c393e97f8d7b7f.jpg
W ofercie sklepu internetowego pojawiły się mini lampkli LED dedykowane małym aranżacjom...
Witam.
Dane techniczne:
Oświetlenie: lampa by IKEA Kvart i jakieś ledowe żródło światła( bo już mało co świetlówkę można kupić) 4W 2700K 250lm
Naczynie: salaterka ;) średnica 15 cm wysokość 7 cm
...
Zainspirowany stylem Wabi- Kusa postanowiłem się w to wdrążyć. Powiem nawet że jestem tym podekscytowany.
Nawożenie: to ziemia i kulki glinowe na to żwirek.
Oświetlenie: talerzyk led 3 w 340 lm. Pr...
Statystyki
Ten temat przegląda 285 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571606
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36913
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 285 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej