Jaki to mech?O ile wogole to mech!
Utrzymanie czystości i opieka nad akwarium. Rutynowe czynności serwisowe i sposoby radzenia sobie z nimi.
Witajcie, Powiedzcie mi co to jest? Stawiam na mech ponieważ rosło mi to razem z pheonix'em http://imageshack.us/photo/my-images/542/lceb.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/819/a0ef.jpg/Pnie się to w gore, raczej nie przyczepia się do powierzchni kamieni/ korzeni. Kupilem puszkę mchu pheonix zaszczepiłem na inglicie(początkowo) i takie coś mi wyrastało z niego, jak przenosiłem mech na lawę to TO coś odpadło i zmieniło miejsce zamieszkania ale dalej rośnie CO TO JEST?
-

Tomek_89
●
- Ranga: Stały bywalec
- Miasto: Bytom
To jest Wgłębka Wodna. Nie jest to mech a wąrobowiec.
Pozdrawiam.
-

steehead
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
Dokładnie, tak jak mówi przedmówca.
-

Danny840402
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
-
Powiązane tematy
Cześć,
Załączam poniżej zdjęcie, na kamieniu sinice i inne paskudztwa. Co ma w sobie korzeń? Nie mam pojęcia.
Czy da się go odratować, czy zostaje śmietnik?
Witam jaki powinien być odczyt tds w akwarium roślinnym na podłożu aktywnym u mnie jest podłoże aktywne yokuchi
Wczoraj założyłem 112 l.
Filtracja: chwilowo 2 filtry wewnętrzne.
Dziś już będzie kubełek.
Wcisnąłem gąbkę ze starego akwarium, a dziś pojawiło się zametnienie
Mogę jakoś przyspieszyć jeszcze dojr...
Witam
Jakie nawozy polecicie dla małego henia ?
Cześć,
prośba o pomoc: czy jest jakiś mech, ewentualnie roślina, która przyczepiona do korzenia będzie zwisać girlandami ?
Chodzi mi o coś co mogłoby udawać koronę wierzby płaczącej.
Na razie znal...
Jaki mech będzie najlepszy na siatkę, która dam na tylną szybę?
Myslalem o phoenix moss , nadaje się ? Bedzie leciał na boki a nie na gorę?
Moze macie jakies lepsze opcje na mech na siatce?
Ktos wie c...
Akwarium 72l posiadam filtr jbl e701 700/l h. Przepływ jest dość mocny i nie wiem czy jest sens brać się za mchy. Jaki stosunek mają te roślinki wobec takich prądów?
Nawożę kulkami, potem planuje co2 ...
Czy ktoś spotkał się z problemem braku wzrostu mchu?
To u mnie notoryczne, java (najprostszy chyba z mchów) rozpuszcza się i znika po owinięciu na korzeniach, lawie.
Światło ok, gazu nie brak.
Krzaki ...
Witam.
Proszę o doradzenie mi z jakich roślin zrobić trawnik który by rósł na bazalcie ( pod nim jest podkład z Nutri Plant) dozuję codziennie zestaw do słupa wody, światło około 0,6 W. Do do roślin ...
Siemka jaki mech po zawieszeniu na korzeń będzie mi zwisał ?
|