Natknęłam się w internecie na filmik kirysków pigmejskich w dużym zbiorniku. Pływają w niesamowitej ławicy. Dopiero teraz widać jak bardzo osamotnione muszą się czuć pojedyncze sztuki w małym akwarium...
Jeśli macie inne filmiki z ciekawym zachowaniem ryb czy ławicami to wrzucajcie
Wygląda bardzo ładnie, ale te jasne podłoże jest pewnie okupione non-stop w ilości niezliczonych drobnych nitek Swoją drogą to w moim przyszłym akwarium też chciałbym ławicę z drobnych rybek, tylko na razie nie wiem które są 'stadne'
Widziałem ten zbiornik,niesamowite robi wrażenie,że pływa w nim tyle kirysków i to jednego gatunku.
A drugi film.Ach szkoda,mogli je zostawić w naturalnym środowisku.Ten spektakl,jakie odegrały te otoski napewno czemuś służył,a oni tak poprostu je wyłowili!.Cóz,taki jest już ten świat,smutno mi się zrobiło.
Niestety masz rację. Ławica piękna. Ryby pewnie do naszych sklepów poszły . Dla poprawy humoru. Są ludzie co potrafią stworzyć ławicę : http://www.youtube.com/watch?v=gWj71L7khPE
Ile ich tam było 20? Nie,30szt lub więcej!To musi być spory baniak aby taką ilość wpuścić a rybka spora-ok.5cm.Robi ogromne wrażenie jak się wszystkie ustwiają aby płynąć w jednym kierunku.
ksysiek w Zwierzęta· Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 5422
Witam.
Mam taki problem z neonkami innesa.
Kupiłem tydzień temu 10szt. i zamierzałem dokupić kolejne 10,ale w stadzie to one pływały 3 dni potem każdy gdzie indziej i za korzeniem. Czy dokupienie 10sz...
Statystyki
Ten temat przegląda 181 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 571025
• Liczba wątków: 48815
• Użytkownicy: 36939
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 180 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej