Akwaryści dla Akwarysty - akcja charytatywna - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Akwaryści dla Akwarysty - akcja charytatywna

Liczba wyświetleń: 2594·Odpowiedzi: 5
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Obrazek

Sprawa jest prosta. Krzysztof - akwarysta z Warszawy zbiera na wózek, który ułatwi mu codzienne funkcjonowanie i rozwijanie swoich pasji, w których przeszkodą jest pogarszający się stan zdrowia i ograniczenia fizyczne. Pokażmy, że akwarystyka roślinna jest nie tylko najpiękniejszym odłamem akwarystyki, ale również najlepiej zorganizowaną i zjednoczoną społecznością w polskim internecie! Zobacz szczegóły!
Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
MikołajW Bydgoszcz
Życzę Krzysztofowi, żeby jego akcja spotkała się z większym odzewem ze strony świata akwarystów niż to miało miejsce w przypadku Renaty Szot (prażynka).

MikołajW
Ranga: Znający temat

Miasto: Bydgoszcz

Deleted User 24921
Taki człowiek to właśnie akwarysta. Mimo takiej choroby robi to co kocha. Nie jak ci dzisiejsi "akwaryści", podniecają się że mają akwarium - oczywiście nie mam namyśli wszystkich, mamy w Polsce sporo dużo aquadesignerów. Oto dowód, że na świecie są ludzie dla których pasja to pasja, a nie szpan.
PODZIWIAM TEGO CZŁOWIEKA!
Myślę, że znajdzie się więcej ludzi nie tylko ze świata akwarystyki, którzy pomogą i dorzucą nawet rośliny z przycinki, może komuś zbywają z zakładania akwarium. Osobiście życzę, żeby akcja zbiórki pieniędzy była udana, żeby pan Krzysztof kupił wózek i żeby mógł dalej się rozwijać.

Deleted User 24921

Piotr Baszucki Nowa Ruda
MikołajW napisał(a):Życzę Krzysztofowi, żeby jego akcja spotkała się z większym odzewem ze strony świata akwarystów niż to miało miejsce w przypadku Renaty Szot (prażynka).

Stało się tak, ponieważ jej akcja była świetnym sposobem na autopromocję co poniektórych, ale nie poszła za tym żadna konkretna pomoc. Skończyło się jak zwykle na publicznych deklaracjach, klepaniu po plecach i graniu społeczników. Kto chciał to pomógł i nigdzie się tym nie chwalił (bo po co?).

Zacznijmy działać i przestańmy strzępić języki
Pierwszym krokiem niech będzie promocja strony Krzysztofa: http://1procent.waw.pl/

Mam nadzieję, że jako społeczność Serwisu roslinyakwariowe.pl nie "damy ciała" i podzielimy się tym co urośnie w naszych akwariach.

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Piopio21 Łódź
keysper473
I po co zaraz taki bezsensowny wpis kolego?
Jest akcja więc skupmy się na tym.
Trzeba uzbierać na wózek więc bierzmy się do dzieła.

Mam pytanie jaką kwotę trzeba pozyskać na zakup nowego wózka?
Pozdrawiam Piotrek.

Piopio21
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Łódź

Tomek_89 Bytom
Tez jestem ciekaw ile taki wózek kosztuje(nigdzie nie mogłem doczytać) Ja to widzę tak-
zarejestrowanych na forum jest pewnie xxxxx każdy wpłaca po 10zl, my nie zbiedniejemy
a wózek już będzie zakupiony(albo przynajmniej jakaś jego cześć) Nie chwaląc się powiem ze ja już wspomogłem sprawę . WY TEZ SIĘ RUSZCIE DO DZIAŁANIA!

Tomek_89
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Bytom

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Film Temperatura dla ryb i roślin w akwarium.

Jacek Pawłowski w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1528
Hej Ciekawe rozważanie na temat temperatury w akwarium .
YouTube

Film dla początkujących - serwis krok po kroku

Jacek Pawłowski w Sprzątanie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 975
Hej Fajny krótki film dla początkujących jak dbać o akwarium.
IMG_20260308_184419879.jpg

Oświetlenie pod pokrywę dla czerwonych roślin

realfish888 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2490
Szukam rozwiązania z oświetleniem dla mojego akwarium 140l (100x40). Chciałabym aby czerwone rośliny zrobiły się czerwone, ale też żeby światło dało się umieścić pod pokrywą. Póki co znalazłam tylko S...
384002697_1260816797970124_3504714882771522589_n.jpg

019l - 25x25x30 dla Rozbójnika ;)

vanplesniak11 w Akwaria · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 5683
Cześć ! Zawsze miałem zbiorniczek malawi, tym razem postanowiłem w biurze zrobić sobie kostkę o wymiarach powyższych. Filtr : Oase 75 bioStyle Oświetlenie : Chihiros CII Planowane podłoże: Amazonia...
podloza-przeglad.jpg

Wielka batalia podłoży aktywnych dla roślin

Piotr Baszucki w Podłoże · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 10048
porownanie-podlozy-akwariowych.jpg Opinie w internecie często pisane są na zamówienie, postanowiliśmy zatem stworzyć rzetelną bazę recenzji podłoży akwarystycznych opartych wyłącznie na ankietach pr...

Jaki minimalny przepływ wody w kubełku dla 300 litrów?

Łoś w Filtracja · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 4987
Cześć Mam akwarium 300 litrów. I mam takie pytanie. Jaki jest w l/h minimalny przepływ wody w kubełku tak aby czyścił on wode mechanicznie i biologicznie w akwarium właśnie 300 litrów?? No bo mechani...

Szukam pokrywy na 300 litrów(120x50cm) dla roślin akwariowyc

Łoś w Oświetlenie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3300
Witam Posiadam akwarium 300 litrów(120x50) z pokrywą Aquastel z dwiema tubami led 30 watt więc mam w sumie 60 watt led. Czyli bardzo mało. Chciałbym celować w kierunku roślin bardziej wymagających. T...

Jaka frakcja dla Kirysków

Bonz w Podłoże · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 4288
Witam, stoję właśnie przed wyborem podłoża do akwarium 112l, a jako że w planach mam wpuścić Kiryski Pstre, więc najlepiej będzie wybrać piasek na podłoże i tutaj właśnie mam do was pytanie, jakiej gr...

Coś dla miłośników bojowników...

FoCuS_PL w Zwierzęta · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2967
https://www.facebook.com/reel/1407357533706732

Coś dla odmiany - CO2 spożywczy, redukcja ciśnienia

Muzzy w Technika CO2 · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 11114
Dzień dobry Drodzy Forumowicze, Trafiłem tu teoretycznie z ogólnie niepowiązanym tematem ale technika podobna. A przeszukując internety zauważyłem na tym forum bardzo duże zagęszczenie wiedzy w temac...

Statystyki

Ten temat przegląda 359 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571608
 •  Liczba wątków: 49480
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: amelia_g

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 359 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.