Gdzie w Polsce można kupić nasiona Mangrowca czerwonego - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Gdzie w Polsce można kupić nasiona Mangrowca czerwonego

Liczba wyświetleń: 1305·Odpowiedzi: 2
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
kamil_waw Warszawa/Błonie
Gdzie w Polsce można kupić nasiona Mangrowca czerwonego Rhizophora Mangle ?
Wiem że za granicą można je dostać ale czy w Polsce można je gdzieś kupić.
Myślę że powinni je wprowadzić w sklepie roślinyakwariowe.pl mieli by penie dobry zbyt na te nasiona.
Jeśli wiecie gdzie je można dostać to poproszę o pomoc.

kamil_waw
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Warszawa/Błonie

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
na alle.ro są te rośliny po 22 zł .nasion nie widać

meniek
Ranga: Aktywny użytkownik

KoninX Jaworzno
Ja kupywalem juz sadzonki jakies 2 lata temu ale nic nie wyroslo

KoninX
Ranga: Początkujący

Miasto: Jaworzno

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

457364223_823669429750869_4751562143580269108_n.jpg

Josh Sim w Polsce

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2078
457364223_823669429750869_4751562143580269108_n.jpg Już niebawem okazja obejrzenia na żywo zakładania akwarium w galerii AquaShow Michała Adamka przez 7-krotnego mistrza świata w aquascapingu. A ta...
k1.jpg

Gdzie szukać kamieni do aranżacji - góry, łąka, las, rzeka ?

Inwex68 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 51 · Wyświetlenia: 29018
Byłem dziś u znajomego, sprowadził on próbną partie kamieni, wygląda to tak jak poniżej. Ich struktura jest znakomita :!: Jak się podobają? http://i1143.photobucket.com/albums/n62...
PrzechwytywanieAA.JPG

Kto zgadnie gdzie to?

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 37 · Wyświetlenia: 6926
Zdjęcie z ciekawej perspektywy :)

Fogger Pytanie Gdzie? za ile?

87Brad87 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3427
Witam. Ruszam niebawem z nowym projektem wabikusy. Pytanie brzmi Jaki fogger kupować? wrzucę go do mini M gdzie będą wabiksy. Kupować na znanym portalu polskim w cenach 50-100 zł czy u chinoli za pa...

Czy aquascapingu można się nauczyć?

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 4675
Czy aquascapingu można się nauczyć? To pytanie zadaje sobie wiele osób, które wchodzi na nasze Forum po raz pierwszy. Często mawiamy iż do tego trzeba mieć zdolności - lub "z tym trzeba się uro...

Chcę kupić dobry aparat - prośba o rady

ArturI w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4407
Witam, w najbliższych dniach chcę kupić dobry aparat fotograficzny - raczej systemowy niż lustrzanka. Oczywiście istotne w jego funkcjonalności jest robienie dobrych zdjęć akwariów... Czy możecie mi p...

Gdzie w Polsce kupię kule Wabi-Kusa?

maniak344 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2781
Zainspirowało mnie Wabi-Kusa i mam pewien pomysł w głowie, jednak szukam w internecie gotowych kul Wabi-Kusa i nie jestem w stanie znaleźć. Czy są one tak trudno dostępne w Polsce, czy może źle szukam...

Co mozna zrobic z pustym otwartym akwarium?

Borys w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 6822
Witam, niestety obowiazki rodzinne, pracowe po raz drugi zmusily mnie do rezygnacji z akwarium. Poprzednie wieksze akwarium sprzedalem, ale ostatniego mniejszego nie chce sie pozbywac. Dlatego zastana...

Mozna mieszac bakterie ?

MarekG w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 905
Uzywalem od startu zbiornika nitrivecu, dodaje go tez przy podmianach. Ostatnio jednak przy "grzebaniu" w szafce znalazlem jeszcze pol opakowania bakterii z azoo. Mozna je bezpiecznie dodac ...

Żwir, kamienie, korzenie itp. - gdzie kupować

enigma w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 81 · Wyświetlenia: 44573
Postanowiłem przykleić ten wątek ze względu na to abyśmy umieszczali tutaj informacje gdzie, co i za ile można kupić. Jak wiadomo sklepy często naliczają sobie stosunkowo wysokie ceny więc lepiej jest...

Statystyki

Ten temat przegląda 322 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571616
 •  Liczba wątków: 49482
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: lupus1

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 322 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.