Właśnie dotarła do nas kolejna dostawa korzeniFork Wood, zapraszamy do odwiedzin sklepu stacjonarnego w celu wybrania odpowiednich egzemplarzy, lub zapoznania się z ofertą online: {jumi [wrzuty/korzenie-na-sztuki.php]} Czytaj węcej »
Piekło zamarzło - zbiornik z Echinodorusami w siedzibie ADA :)
Opis akwarium:
Zbiornik: ADACube Garden 90×D45×H45(cm)
Oświetlenie: Solar RGB (świecenie 8.5 h dziennie)
Filtracja: ADA Super Jet Filte...
jaceks36 w Sprzątanie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4402
Czy ktoś mi odpowie na nurtujące mnie pytanie chodzi mi o to czy korzenie po wyciągnięciu z akwarium można jakoś "zabezpieczyć" aby móc je w przyszłości jeszcze użyć bo szkoda je wyrzucać a ...
Benon w Nawożenie· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 4208
Witajcie.
Mam nietypową sytuację.
Kupiłem kilka sporych korzeni red moor (około 3kg na 100l akwarium) od innego akwarysty, były na tyle mokre, że tonęły więc od razu wrzuciłem je do akwarium.
Przed...
szkot w Rośliny· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3009
Dzień dobry,
Zastanawiam się nad kwestią, że u moich akwariach Anubias Barteri nigdy nie był w stanie porosnąć korzenia aby był na stałe do niego przyczepiony. Nawet gdy ładnie i szybko rósł, musiałe...
Jaca33 w Rośliny· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3464
Witam zwracam sie z prosba o pomoc bo juz nie wiem co mam robic z moim baniakiem,duzo czytalem na forum mozna tu znalezc naprawde mega cenne informacje za co szacun i chyle czola.Myslalem ze uda mi si...
mormo w Szkło i meble· Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 4141
Witajcie
chciałem z Wami skonsultować poziomy pierwiastków w mojej świeżazałożonej 30L kostce. Akwarium zalane 4 dni temu, codziennie robię duże podmiany (tak z 70%) bo podłoże to amazonia pod nią pow...
Statystyki
Ten temat przegląda 329 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570966
• Liczba wątków: 48800
• Użytkownicy: 36927
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 329 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej