Piotr Baszucki w Oświetlenie· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 6926
micmol.jpg
Miło mi poinformować o wprowadzeniu do oferty lamp LED marki MICMOL. To wiodący producent oświetlenia akwarystycznego, którego produkty zyskują ogromną popularność za oceanem i w Europie....
Piotr Baszucki w Oświetlenie· Odpowiedzi: 34 · Wyświetlenia: 25764
129611 Ultra Slim 60_13.jpg
Aquael wypuścił kolejną nowość - lampy Ultra Slim, w załączniku udostępniłem Wam instrukcję i fotki.
Poniżej opis producenta:
UltraSlim
Światło jest niezbędnym czynniki...
parvi2.jpg
Lysimachia parvifolia to stosunkowo nowa, efektowna roślina akwariowa o intensywnie czerwonym ubarwieniu, która zyskuje coraz większą popularność wśród akwarystów poszukujących łatwych w ...
Kusztyk2 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 5499
Witam.
U swoich skalarów zauważyłem małe białe kropki . u jednego ze skalarów znajdują się w okolicy pyszczka a drugiego na tylnej płetwie . Są małe i ciężko widoczne dlatego ciężko zrobić zdjęcie ,te...
Piotr Baszucki w Oświetlenie· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 5104
foqqual-11.png
Nowość w ofercie polskiej marki Skylight.
Skylight FOQAL to nowoczesna seria lamp akwariowych LED, zaprojektowana z myślą o średnio wymagających i wymagających roślinach. To bardzie...
Andrzej_Turczynowicz w Akwaria· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2765
Hej,
Po skasowaniu lessowego wąwozu pozostało miejsce szybko zapełniło się nową aranżacją.
Jako że jakiś czas temu zakupiłem z naszego rodzimego sklepu tło chihirosa 60x45 no to akwarium też musiało s...
cryptocoryne-affinis-red.jpg
Cryptocoryne affinis 'Red' to atrakcyjna odmiana barwna popularnej rośliny akwariowej, charakteryzująca się intensywnymi czerwono-brązowymi obrzeżami liści oraz niezawod...
Piotr Baszucki w Oświetlenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2792
chihiros-wrgb-vivid-3-led-light-lampa-led-sterowana-aplikacja-2.jpg
Do oferty RA dołączyła kolejna profesjonalna lampa ze stajni Chihiros, poniżej opis:
WRGB VIVID 3: Ewolucja Oświetlenia Akwarys...
parvi3.jpg
Samolus parviflorus Red to atrakcyjna roślina akwariowa o różowo-czerwonych liściach, idealna na środkowy plan akwarium roślinnego. Preferuje intensywne światło, dozowanie dwutlenku węgla...
Statystyki
Ten temat przegląda 392 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571606
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36913
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 392 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej