Zapraszamy do publikowania opinii do produktów na naszej stronie internetowej. W miesiącu czerwcu wśród osób dzieliących się swoimi opiniami z Czytelnikami Sewisu rozlosujemy najnowszy produkt naszej firmy - Dyfuzor CO2 Professional. Zapraszamy do wzięcia udziału w losowaniu...czytaj więcej. Czytaj węcej »
Piotr Baszucki w Oświetlenie· Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 11307
500069559_1133704112126039_3761407677983838121_n.jpg
"Aktywnie przygotowujemy się do premiery Chihiros WIFI HUB PRO, który już niedługo wejdzie do masowej produkcji.
Jako centralne centrum intel...
akwaAmator w Filtracja· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2732
Kto posiada ,kto używa . Jakieś opinie .
Zastanawia mnie czy tą grzałkę można zamontować odwrotnie w tym uchwycie ? tzn obróconą o 90 stopni
EDIT : dobra już wiem że się nie da :/ &t=...
korben28 w Technika CO2· Odpowiedzi: 32 · Wyświetlenia: 17806
Witam, do tej pory używałem reaktora z filtra narurowego, ale chciał bym spróbować dyfuzora przepływowego, może ktoś używa, albo mogli byście coś polecić ? Dyfuzor na wąż 16/22.
Piotr Baszucki w Filtracja· Odpowiedzi: 82 · Wyświetlenia: 58118
hypermax.jpg
Wątek w którym będziemy zbierać informacje o nowym modelu filtra: Aquael Hypermax.
Link do sklepu:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/filtr-aquael-hypermax-4500-przedsprzedaz-p-47006....
bleiddze w Filtracja· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3255
Cześć,
czy możliwe jest zaimplementowanie własnych mediów filtracyjnych do najmniejszego modelu z serii fzn pro? Czy mógłby podzielić się ktoś jak to zrobić? Niestety ta wersja w odróżnieniu od więks...
miszelhdr w Filtracja· Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 1368
Witam wszystkich !
Posiadam akwarium 240L, typowy roślinniak na substracie i delikatnym co2. Obsada gupiki, kirysy, neony.
Od 10 lat używam jako biologa eheima classic 2217 przez którego trafia mn...
coolfon1988 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 4281
Dzień dobry,
Chciałbym podwiesić swoją lampę i oświetla zbiornik pełną mocą tak żeby wystarczająca ilość światła dochodziła do dna. Akwarium wysokie na 50cm i ja pewno chciałbym jakiś trawnik. Na jaki...
Statystyki
Ten temat przegląda 385 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571609
• Liczba wątków: 49480
• Użytkownicy: 36914
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 385 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej