Mirek81 w Szkło i meble· Odpowiedzi: 37 · Wyświetlenia: 20123
Witam szanowne grono tego forum.
Jako że to mój pierwszy post więc się przedstawię.
Jestem Mirosław i mieszkam w Radomiu.
Pierwsze rybki do domu przyniosłem w wieku 13 lat w słoiku po ogórkach kiszon...
Kuba47 w Szkło i meble· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3732
Witam. Mam nowo zalozone akwarium 60x40x30, 72l postawione na szafce z Ikei. Wymiary 160x48. Szafka ma wzmocniony środek, bez wzmocnioneia tyłu. Blat wydawał się solidny przed postawieniem zbiornika. ...
pk77 w Szkło i meble· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4981
Mam szafkę akwarystyczną, której konstrukcja nie zaspokajała mojego wygórowanego zapotrzebowania na bezpieczeństwo ;)
Niby ma to wytrzymałość do 500kg, ale jakoś nie chciało mi się próbować. W szafce ...
Mateo525 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 42 · Wyświetlenia: 13190
Cześć, chciałbym zbudować swoją pierwszą lampę do akwarium na początek 27l 30x30x30. Miałoby to być na diodach power led i czy ma ktoś może taki gotowy schemat? Ilość diod połączeń jest tyle że ja im ...
piotreksliwa11 w Szkło i meble· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 5087
Witam po dłuższej nieobecności i przy okazji wymiany akwarium na większe mam pytanie związane z podstawą szafki. W pierwszej wersji szafka robiona na zamówienie pod akwarium o wymiarach 100 x 50 x 40 ...
jkozik w Szkło i meble· Odpowiedzi: 318 · Wyświetlenia: 326027
Ostatnimi czasy zmagam się z technicznym oprzyrządowaniem mojego nowego akwarium - w zamierzeniach pierwszego roślinnego - więc sprzętu w szafce tutaj sporo. Przejrzałem wiele akwarystycznych stron w ...
Kazaro w Szkło i meble· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3189
Cześć
Wiem, że temat już dużo razy się przewijał na forum ale już głupieję z jakością niektórych mebli w sklepach. Mianowicie mam lekki dylemat z szafką. Planuje na jednym meblu trzymać dwie kostki - ...
MrV w Oświetlenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3244
Witam!
Jest to mój pierwszy post; jestem pełen uznania dla Waszej wiedzy. Stąd też mam konkretne pytania - jak się okazuje, najwięcej wiedzy praktycznej przy budowie customowych lamp LED mają akwaryś...
Mateo525 w Szkło i meble· Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 5780
Cześć wszystkim,
Chciałbym na święta sprawić sobie pierwsze akwarium. Poczytałem poszukałem i na ten moment stanęło na takim zestawie:
Akwarium Mitoja 60x30x30 lub 60x40x40 6mm
Filtr Tidal 55
Grzałka...
Statystyki
Ten temat przegląda 664 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571616
• Liczba wątków: 49482
• Użytkownicy: 36915
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 663 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej