PROMOCJA: Mech Phoenix Moss - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

PROMOCJA: Mech Phoenix Moss

Liczba wyświetleń: 266·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

05 lip 2011, 18:30 PROMOCJA: Mech Phoenix Moss  (#1)  

Obrazek

Cena regularna: 17zł
Cena promocyjna: 12.99zł

Oferta ważna do wyczerpania zapasów...czytaj więcej.

Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Suchy mech - aktywacja :)

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3452
Zapraszam do obejrzenia,
YouTube

Caloglossa sp. beccarii (Red moss)

roslinyakwariowe.pl w Sprzątanie · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 20526
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-red-moss-1-ef46a632a6f6737714efbfb270f0f895.jpg Kolejna ciekawostka roślinna - tym razem czerwony glon występujący pod nazw...
weeping.jpg

Vesicularia ferriei (Weeping moss)

roslinyakwariowe.pl w Mchy / wątrobowce / epifity · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 16838
weeping.jpg Vesicularia ferriei 'Weeping' jest znany pod nazwą Weeping moss. Za miejsce pochodzenia uważa się Chiny, do akwarystyki trafił dzięki plantacji Oriental Aquarium Plants. ...
YouTube

Moss iwagumi

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2927
Można i tak.

Weekendowa promocja roślin akwariowych

roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-dostawa3-8feebf95a8b5a402de8f6f2090a3d247.jpg Zapraszamy do skorzystania z weekendowego kodu rabatowego -10%  na zakup roślin akwariowych w ...
YouTube

Co to za mech?

smazio w Rośliny · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 6635
Witam. Co to za mech i czy można hodować go w akwarium? IMG_4887.JPG IMG_4888.JPG

Ultramax 2000 jakie wkłady do mech/bio.

DamianKr w Filtracja · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4602
Witam, Zazwyczaj korzystałem z dwóch filtrów jeden do filtracji biologicznej i mechanicznej. W takim układzie nie ma problemu z ułożeniem wkładów. Teraz w nowym 360L akwarium chciałbym mieć tylko je...

Red moss

Janusz Kosecki w Rośliny · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2820
Gdzie można kupić red moss.

Mech- nie rośnie

zabkinss w Rośliny · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 5941
Witam Wszystkich, Jestem nowa osoba na forum, możliwe ze odgrzewam już temat itd. śle chciałbym uzyskać pare konkretnych odpowiedzi lub ewentualnie ktoś bardziej doświadczony i oczytany mógłby mnie n...

Marnieje mech i gałęzatka

Makiavelli82 w Rośliny · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3089
Witam 11 dni temu wystartowałem mój baniaczek 30x30x35 (netto około 23l) Podłoże - drobny żwir kwarcowy Oświetlenie - LED 15W 6400K Filtracja - kaskada 500l/h, wkłady: bio-gąbka, włóknina, ceramika...

Statystyki

Ten temat przegląda 469 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571021
 •  Liczba wątków: 48815
 •  Użytkownicy: 36938

•  Najnowszy użytkownik: marcel_skonieczny

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 468 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.