Zapraszamy do obejrzenia nowego dyfuzora dwutlenku węgla marki roslinyakwariowe.pl Jest to nowy model znanego i cieszącego się bardzo dobrą opinią dyfuzora CO2 STANDARD. Nowy Dyfuzor Professional, charakteryzuje się kilkoma udoskonaleniami w stosunku do standardowej wersji. Jedną z nich jest...czytaj więcej. Czytaj węcej »
korben28 w Technika CO2· Odpowiedzi: 32 · Wyświetlenia: 17820
Witam, do tej pory używałem reaktora z filtra narurowego, ale chciał bym spróbować dyfuzora przepływowego, może ktoś używa, albo mogli byście coś polecić ? Dyfuzor na wąż 16/22.
Piotr Baszucki w Filtracja· Odpowiedzi: 82 · Wyświetlenia: 58131
hypermax.jpg
Wątek w którym będziemy zbierać informacje o nowym modelu filtra: Aquael Hypermax.
Link do sklepu:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/filtr-aquael-hypermax-4500-przedsprzedaz-p-47006....
roslinyakwariowe.pl w Technika CO2· Odpowiedzi: 55 · Wyświetlenia: 48375
dyf1.jpg
JBL przygotował kolejną nowość dedykowaną dla akwarystów roślinnych. Tym razem będzie to dyfuzor przepływowy (z wymiennym spiekiem) dostępny na 3 różne średnice węży filtracyjnych...
Czyt...
slaw1313 w Szkło i meble· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 4440
Witam serdecznie. Chcę kupić używany zbiornik o wymiarach 120x50x55cm, niestety moja szafka ma szerokość 48,5 cm. Nie wiem czy akwarium może ewentualnie wystawać te 1,5 cm poza szafkę bez podpórki. Sz...
PKS_26 w Akwaria· Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 19417
Kilka tygodni za nami ;)
Zbiornik wystartował metodą ciemnego startu ( DARK START method) , całość zalana bez roślin zaciemniona z uruchomionym filtrem na 3-4 tyg. Przez ten okres codziennie podawane ...
miszelhdr w Filtracja· Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 1382
Witam wszystkich !
Posiadam akwarium 240L, typowy roślinniak na substracie i delikatnym co2. Obsada gupiki, kirysy, neony.
Od 10 lat używam jako biologa eheima classic 2217 przez którego trafia mn...
Lejla w Filtracja· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1646
Dzień dobry wiem że to może trochę głupie pytanie ale czy zamawiał ktoś wirnik do filtra tetra ex1000 z strony invital?
Pytam ponieważ wirnik na zdjęciu wygląda całkiem inaczej niż naprawdę.
Z góry dz...
Statystyki
Ten temat przegląda 737 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571615
• Liczba wątków: 49482
• Użytkownicy: 36915
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 736 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej