Co zrobić z pędem kwiatostanowym żabienicy? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Co zrobić z pędem kwiatostanowym żabienicy?

Liczba wyświetleń: 1132·Brak odpowiedzi
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
ObrazekCo robić w przypadku wypuszczenia przez roślinę z rodzaju Echinodors pędu kwiatostanowego? Czy pozostawić go zanurzonego w wodzie, czy pozwolić wyrosnąć na powierzchnię? Czy na pędziee powstaną nowe rośliny potomne? Na te oraz inne pytania nasi odpowiadamy na forum dyskusyjnym...czytaj więcej.
Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

Jak zrobić wzniesienie?

koniuA4 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 18107
Witam. Tak jak w temacie. Jak robicie wzniesienie/góry w akwarium? Jakich materiałów używacie? Czytałem , że można wykorzystać pończochy , ale czy nie mają negatywnego wpływu na wodę? Czytałem gdzieś ...
YouTube

Jak zrobić samodzielnie Riccia Stones

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2484
Zapraszam do podpatrzenia jak kamienie wykonuje Oliver Knott. Zobacz produkty marki Aqua-Rebell
2016-02-21 12.47.13.jpg

Jak zrobic plaże w istniejącym akwarium?

Falafel w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 11788
Witam. Zastanawiam się jak zrobić kawałek piaszczystego podłoża w juz istniejącym akwarium. Chodzi o to, że pod korzeniem nie do końca jest dużo światła... Myślałem coś na kształt strumyka lub plaży...

Jak zrobić wzgórze w akwarium?

Dorotek w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 4462
Przymierzam się do 300 - litrowego baniaka. Zastanawiam się jak praktycznie zrobić wzgórze bez zużywania na to tony substratu, czym je wypełnić i jak(żwirek? lawa?). Jak zrobić dwa nieregularne wzgórz...

Co mozna zrobic z pustym otwartym akwarium?

Borys w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 6820
Witam, niestety obowiazki rodzinne, pracowe po raz drugi zmusily mnie do rezygnacji z akwarium. Poprzednie wieksze akwarium sprzedalem, ale ostatniego mniejszego nie chce sie pozbywac. Dlatego zastana...

Woda po podmianie , co z nią zrobic?

wostema w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 4123
Można ją do czegoś wykorzystać, czy to raczej już tylko ściek?

Jak zrobić rzekę/strumień w akwarium?

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 7975
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2012/pazdziernik-2012/strumien-w-akwarium.jpg Fot: Fot: Crystal Red Shrimp Breeding Guide Rzeka lub strumień to popu...

Jak zrobić balkon ?

Gelix69 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3106
Witam zgłaszam sie do was z prośbą o pomoc zastanawiam się jak zrobić efekt balkonu w akwarium tzn.jak powiedzmy przykładowo zrobić po lewej stronie z tyłu wyżej a z przodu niżej wiem że można usypać ...

Przycinanie lotosa oraz żabienicy

artur072sg w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2464
Cześć - mam w akwa dużą Echinodorus inpai oraz lotosa. Czy istnieje możliwość przycięcia tych roślin żeby na nowo wypuściła młode liście ?

Jak zrobić akwarium idealne ?

Gregor07 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 24 · Wyświetlenia: 6821
Witam ! Bardzo chciałbym założyć akwarium idealne czyli bez glonów i ślimaków . Proszę o wskazówki jak tego dokonać . Akwarium ma być na wzór tej aranżacji http://www.konradszumilas.pl/cutenews/data/u...

Statystyki

Ten temat przegląda 294 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571608
 •  Liczba wątków: 49480
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: amelia_g

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 294 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.