Najczęściej zadawane pytania - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Najczęściej zadawane pytania

Liczba wyświetleń: 1003·Brak odpowiedzi
Podłoża aktywne, żwiry, piaski, substraty i podsypki pod korzenie.

01 paź 2010, 22:18 Najczęściej zadawane pytania  (#1)  

Aby ułatwić naszym nowym Klientom proces dokonywania zakupów akwarystycznych, opracowaliśmy listę najczęściej zadawanych pytań pracownikom naszej Infolinii.

Zapraszamy do zapoznania się z nimi w dziale KONTAKT
Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Podłoże

Powiązane tematy

Tropica Aquarium Soil - pytania

Ciechan w Podłoże · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4247
Restartuje swój zbiornik i wybrałem jako podłoże i linię nawozową Tropica. Pytanie do osób używających lub mających wiedzę. Czy przy tym podłożu należy na coś konkretnie zwrócić uwagę? Czy podążać zgo...

CAL-pytania

estadio16 w Podłoże · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1506
Witam za kilka dni startuje z baniakiem, na CAL mam kilka pytań. Posiadam : -zbiornik 60x30x40h,72l - Substrat CAL Green Base XR [2l] ,Podłoże CAL Black Earth [9l+1l] NORMAL -światło, belka Led 32w n...

Start akwa z ziemią - informacje i pytania

Leszczu w Podłoże · Odpowiedzi: 43 · Wyświetlenia: 24381
Witam! Najpierw napiszę czemu to zrobiłem: 1. miałem dość cienkich parametrów wody 2. miałem dość obleśnie wyglądającego zbiornika 3. miałem dość tego, że rosliny nie rosną i marnieją 4. miałem ogóln...

Pytania o podłoże do LOW-TECH (no prawie).

RockoSilento w Podłoże · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 2861
Po raz pierwszy poczułem potrzebę zapytania się was. Forum czytam od kilku miesięcy Akwarium około 51 L Oświetlenie docelowo 24 W (jeszcze nie zakupione) więc jak macie propozycje to czekam. https...

Pytania o podłoże ADA do 112-tki

Miedziany w Podłoże · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 1959
Jak w temacie. Mam zamiar zrobić restart swojej 112-tki, która aktualnie jest postawiona na ziemi ogrodowej + JBL Manado. Połączenie to jest dobre, ale niestety nie na długi czas, ziemia traci szyb...

Tworzenie podłoża - pytania

buddyjski_Mnich w Podłoże · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 2907
Posiadam podłoże biogrunt aquabotanique. Producent zaleca oddzielenie warstwy aktywnej od żwiru siatką. Czy to dobry pomysł czy można z niego zrezygnować? Planuję sam biogrunt podsypać bakteriami Te...

Którą opcję podłoża wybrać

marecki373 w Podłoże · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1977
Witam wszystkich serdecznie -). To mój debiut na forum:-).I chciałbym zaczerpnąć informacji i porady odnośnie podłoża.Kilka informacji o planowanym zbiorniku.170x50x55 ,oświetlenie HQI 2x(150W+2x24...

Statystyki

Ten temat przegląda 284 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570967
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36927

•  Najnowszy użytkownik: owltheory_highlights

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 284 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.