Krewetki Crystal Red S/SS w dobrej cenie - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Krewetki Crystal Red S/SS w dobrej cenie

Liczba wyświetleń: 2230·Brak odpowiedzi
Podłoża aktywne, żwiry, piaski, substraty i podsypki pod korzenie.
Obrazek

Zapraszamy do zapoznania się z promocją na krewetki Crystal Red S/SS w sklepie stacjonarnym w Krakowie - zamówienie można złożyć przez internet lub zakupić dowolną ilość krewetek na miejscu. Kliknij tutaj.

Promocja ważna do wyczerpania zapasów!

Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Podłoże

Powiązane tematy

Eleocharis sp. red

roslinyakwariowe.pl w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1640
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/j-admin-mobile/IMAGE-0_2012-04-30-141107-0000.jpg Pamiętacie czerwoną odmianę Eleocharisa o której pisaliśmy kilka miesięcy temu? Czytaj węcej »

Produkty ADA od dziś w niższej cenie

roslinyakwariowe.pl w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2253
http://www.aquadam.com.pl/uploads/NEWS/2010.12.06-5lat/5-lat-ADA-PL-2.png Drodzy Miłośnicy Nature Aquarium,   Z wielką radością chciałbym poinformować , że w miesiącu grudniu firma  Aquarius &...

Produkty ADA w niższej cenie

roslinyakwariowe.pl w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1311
Z okazji 5-lecia polskiej dystrybucji ADA, przygotowano dla akwarystów nie lada gratkę - nowe, niższe ceny. Obniżka cen jest częścią projektu, którego celem jest aby produkty stały się dostępne dla sz...

Podłoże dla krewetek Shirakura Red Bee dostępne na litry

roslinyakwariowe.pl w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1886
https://roslinyakwariowe.pl/sklep/thumbnails.php?sizeX=300&sizeY=300&img=images/shirakura/podloze-shirakura/shirakura-red-bee-sand.jpg W związku z dużym zainteresowaniem akwarystów nt. zakupu...

podłoże pod CRYSTAL RED

zajac1212 w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 821
w wakacje planuję wymianę podłoża pod crystal red ,teraz mam shrimp sand i ph 7.3 pomimo podmian na RO . Mam dylmat które wybrać czy EBI GOLD SHRIMP SOIL,SHIRAKURA RED BEE SAND,BWS SHRIMP SOIL ? które...

Mieszanie Amazonii z Red Bee Sand

bati w Podłoże · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1387
Przymierzam się do założenia nowego baniaka :wink: chcę zrobić małego roślinniaka z krewetkami :wink: (21 l) Czy mogę dać powiedzmy 1 litr amazonii i do tego na wierzch 3 litry RBS :?: :roll: ...

Red bee sand?

mokuru w Podłoże · Odpowiedzi: 24 · Wyświetlenia: 5672
Ma ktoś doświadczenia z tym podłożem? Jak prowadzić zbiornik, jak nawozić. W obsadzie planowane same mchy i nie za dużo światła, więc z nawozami nie chcę szaleć.

Bonalit Red - Podłoże do akwarium

grecki w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 922
Witam. Nie znalazłem na tej stronie nic o tym podłożu więc podzielę się swoimi doświadczeniami z tym podłożem. Jakiś rok temu kupiłem je, żeby przetestować na swoim zbiorniku 25 litrowym i początkowo ...

Statystyki

Ten temat przegląda 312 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570990
 •  Liczba wątków: 48802
 •  Użytkownicy: 36933

•  Najnowszy użytkownik: alek_bin

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 312 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.