Wyniki konkursu NAGRODY ZA OPINIE - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Wyniki konkursu NAGRODY ZA OPINIE

Liczba wyświetleń: 485·Brak odpowiedzi
Podłoża aktywne, żwiry, piaski, substraty i podsypki pod korzenie.
Obrazekhttps://sklep.roslinyakwariowe.pl/glass-feeder-szklany-podajnik-pokarmu-p-7197.htmlZapraszamy do publikacji opinii o produktach akwarystycznych na łamach naszej strony internetowej.  Laureatami konkursu za miesiąc kwiecień są: Pan Jarosław Kozikowski z Krakowa oraz Pani Katarzyna Zych z Łeby i otrzymują kupony o wartości 100zł na zakupy akwarystyczne w sklepie firmowym roslinyakwariowe.pl...czytaj więcej.
Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Podłoże

Powiązane tematy

S5003326.JPG

Podłoże CAL Black Earth - opinie i spostrzeżenia

slawek1982 w Podłoże · Odpowiedzi: 316 · Wyświetlenia: 120899
P1090804.JPG Witam serdecznie jestem nowym forumowiczem u was i mam takie oto zapytanie :arrow: Czy ktoś z was miał do czynienia z tym podłożem ( Black Earth + Green Base xr)

Akwaria konkursu IAPLC 2016

roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/miniaturki/thumb-fp-omawiamy1(1)-a1990569789a6f5e5cb12e9dd91544d9.jpg Oceniamy i dzielimy się uwagami nt. akwariów zgłoszonych na konkurs ADA. Który zbiornik z...

Biały piasek opinie - utrzymanie czystosci...

Borys w Podłoże · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3726
Witam, chciałem założyć prosta aranżację z niewymagającymi roślinami i myślalem, o białym piasku, bo trochę dość mam trawnika. I teraz nie wiem, czy nie wkopuje się w jeszcze gorsza zmorę? :) Trawnik...

Opinie o żwirach Aquasand Nature

wojtek1p w Podłoże · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2886
Witam. Czy ktoś z was stosował żwir Zolux Aquasand Nature. Szczególnie interesują mnie czerwony piaskowiec lub bazaltowa czerń. Czy są jakieś wady tego podłoża? Czy kiryski się nie poranią? Czy może ...

PRO H2O opinie

biskup w Podłoże · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 12395
Co możecie powiedzieć o ICHTHYO TROPHIC PROH20 podobne do manado ale cięższe czy stosował je ktoś? Jakieś opinie? co sądzicie o połączeniu go z aquabasis?

Azoo azoo plant grower bed opinie

Michal_Pl w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3015
Witam Poproszę o opinie na temat podłoża azoo plant grower bed jest coś warte czy może iść w kierunku innych

Jaki wybrać substrat (opinie o ferce?)

Robert Banach w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2112
Dobry wieczór. Będę robił całkowity restart akwarium. Akwarium 450l. Dostałem podłoże Manado JBL. Poprzednio maiłem to samo podłoże i substrat JBL Aquabasis Plus. Ogólnie byłem zadowolony ale wg. kal...

Seachem Flourite - opinie.

rudson w Podłoże · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 5214
Witam. Aktualny baniak mam na nowej amazonii już około roku i jestem bardzo zadowolony. Planuję w bliskiej przyszłości założyć nowy większy i dla urozmaicenia chciałbym spróbować na innym podłożu. Z...

Substrat JBL Florapol - opinie

Anonim 53985 w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 5811
Proszę o opinię czy ktoś używa ten substrat?

Podłoże JBL Proscape Plant Soil - opinie

Impact w Podłoże · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4228
Witam, mam pytanie do osob, ktore prowadza akwaria na podlozu JBL PLANTSOIL? Jak sie ono zachowuje po jakims czasie uzytkowania? czy jestescie zadowoleni z tego podloza ? Czy sie nie rozpada po dluzsz...

Statystyki

Ten temat przegląda 326 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570990
 •  Liczba wątków: 48802
 •  Użytkownicy: 36933

•  Najnowszy użytkownik: alek_bin

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 326 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.