Premiera: podwieszany indykator CO2 - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Premiera: podwieszany indykator CO2

Liczba wyświetleń: 1912·Brak odpowiedzi
Podłoża aktywne, żwiry, piaski, substraty i podsypki pod korzenie.
Obrazek

Do oferty szklanych akcesoriów dołączył podwieszany indykator CO2

Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Podłoże

Powiązane tematy

PSX_20211227_192804.jpg

Podłoże do medium tech bez Co2

Coniaq w Podłoże · Odpowiedzi: 39 · Wyświetlenia: 20518
Witam Zastanawiam się nad restartem lub postawieniem nowego zbiornika ale... Nie chciał bym używać Co2, chciałbym mieszać RO z kranem i zakwaszać jeżeli będzie taka potrzeba Aquacidem aby zbić ph do 6...
1457098663365.jpg

Dobre podłoże czy CO2 w co zainwestować ?

Krzysztof100 w Podłoże · Odpowiedzi: 25 · Wyświetlenia: 6211
Witam, stoję przed zmianą zbiornika nad większym (około 160 l ) i mam pytanie w co zainwestować czy lepszym rozwiązaniem będzie firmowe podłoże typu Cal Aqua Labs Black Earth czy butla z co2 ? Wiem że...
1.jpg

glony a co2 w płynie

lesowiw w Podłoże · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2579
pytanie polega na tym że podaje od pewnego czasu easy carbo, dlatego że zaczęły glony rosnąc na korzeniu, a wyczytałem że jest możliwość nie czyszczenia korzenia bo pogarsza to sprawę tego że wszystki...

Nowe zestawy CO2

roslinyakwariowe.pl w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1499
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2011-sierpien/nowe-zestawy-co2.jpg Dzięki wieloletniej praktyce udało nam się przygotować dla Was najlepsze propozycje zestawów do nawożenia dwu...

Zestaw Doaqua CO2 Starter Kit

roslinyakwariowe.pl w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1278
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2011-lipiec/zes.jpg Firma ADA Poland poinformowała nas o udostępnieniu w przedsprzedaży mini zestawów CO2 marki do Do!aqua. Zestaw wyposażony ...

nowe butle CO2 - efektowny design i...

roslinyakwariowe.pl w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1459
Zapraszamy do obejrzenia najnowszego cudeńka dostępnego w naszym sklepie - butli Blau Aquaristics o objętości 3l. Dokładny opis i więcej zdjęć znajdziecie tutaj   https://sklep.roslinyakwariowe....

Podłoże aktywne bez co2

Mateo525 w Podłoże · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 4350
Cześć, chce założyć małe akwarium żeby trzymać tam bystrzyki Amandy plus jakieś krewetki. Chce utrzymać ph w okolicy 6,5 ale bez co2. Jakie podłoże aktywne byście polecili? Nie chcę podłoża aktywnego ...

Podłoże aktywne bez CO2

Anonim 58134 w Podłoże · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 5398
Zostało mi parę kilogramów podłoża aktywnego Prodibio AquaGrowth i zastanawiam się, czy by go nie wykorzystać w kostce 30-litrowej, która aktualnie stoi pusta. Chciałbym tam mieć łatwe rośliny, poniew...

Substrat aktywny a problem z CO2 i pH

CookieM w Podłoże · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 4003
Witam serdecznie, Mam mały problem z podłożem AquaArt Shrimp Sand. Wczoraj zalałem akwarium wodą kranową o parametrach: KH:7 GH:14 pH: 7,3 Po 24h parametry wody wyglądały identycznie jeśli chodzi o ...

CO2 a napowietrzanie

Robert1977W w Podłoże · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2735
Witam mam pytanie bo jestem laik w tych sprawach.Czy ma sens napowietrzac akwarium jak podaje sie co2.CO2 na jednej sciance a kurtyna z nap rz eciwka?

Statystyki

Ten temat przegląda 448 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571004
 •  Liczba wątków: 48807
 •  Użytkownicy: 36935

•  Najnowszy użytkownik: marcin stuglik

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 448 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.