034l - Forumowiczka Engie (redakcja RA) - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

034l - Forumowiczka Engie (redakcja RA)

Liczba wyświetleń: 3232·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Obrazek

Wtorek, 25 stycznia 2011
[url=https://roslinyakwariowe.pl/forum/viewtopic.php?p=213081#213081]
Akwarium 34

[/url]
Zapaszamy do obejrzenia akwarium naszej czytelniczki. Zbiornik posiada wymiary niewielkie wymiary: 45x30x25cm, jednak dzięki ciekawej aranżacji z kamieni i korzeni ADA, nadającej mu bardzo dynamiczny wygląd, akwarium sprawia wrażenie dużo większego niż w rzeczywistości....czytaj więcej.

..........................................................................................................................

Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

034l - 45P Nature Aquarium Mountain Aquascape - Nigel

Nigel w Akwaria · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4241
New project in the ADA 45P Cube Garden. A brazilian mountain layout try.. this hardscape really need plants to look better. Sides, middle and background will be planted with mostly stem plants. Some ...
YouTube

034l - ADA 45P Forest scape by Nigel (EN)

Nigel w Akwaria · Odpowiedzi: 43 · Wyświetlenia: 18803
So I started with a nano tank and sold it pretty quick to go "bigger". I was thinking about a second high tech setup and wanted to buy an ada 60p. But I decided to go smaller and go for the ...

034l - STONEHANGE - Jacek Łukaszewski

jacluk2 w Akwaria · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4004
Objętość 34 L Oświetlenie 36W 6500K Nawożenie: od czasu do czasu kropelka potasu easy life CO2 z butli wysokociśnieniowej + szklany dyfuzor ze spiekiem ceramicznym Podłoże Aquatic nature Parametry...

34l - by engie - nowa aranżacja

engie w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 29 · Wyświetlenia: 13211
Witajcie :) Przedstawiam Wam moją nową aranżację, która roboczo została nazwana Monk, gdyż początkowo główny kamień przypominał mi górę Mnich w Tatrach :lol: (mam naprawdę bujną wyobraźnię :D ) .P...

034l - Nox

nox w Akwaria · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 6494
Witam! Może zbyt szumnie brzmi jak na realia tego akwarium, nie mniej... Przedstawiam Wam mój pierwszy zbiorniczek z roślinami. Budując go opierałem się w zasadzie tym, co przeczytałem na forum hole...

Statystyki

Ten temat przegląda 653 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571615
 •  Liczba wątków: 49482
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: lupus1

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 653 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.