Zapraszamy do obejrzenia nowego akwarium naszego Czytelnika. Zbiornik o objętości 63 litrów posiada wymiary 60x35x30cm. Akwarium przy dosyć niskiej wysokości słupa wody posiada mocne oświetlenie rzędu 1W/litr. Ciekawostką jest filtracja oparta jedynie na ....czytaj więcej. Czytaj węcej »
pbalus w Akwaria· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 8971
Witajcie.
Przedstawiam Wam moje akwarium które powstało 1.11.2024r.
Plan jest spróbować z akwarium typowo roślinnym by dalej poduczyć się zachowania roślin, panowania nad glonami, reakcją na przycinki...
pbalus w Akwaria· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 8575
Witajcie.
Przedstawiam Wam moje akwarium które powstało w marcu 2023r.
Jest to mój powrót do akwarystyki roślinnej po jakichś 4 latach.
Akwarium optiwhite 60x30x36
Oświetlenie chihiros a601
Podłoże...
salava8 w Akwaria· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 6900
Cześć. ;) W tym szkiełku prowadziłem skomplikowany hardscpe (link poniżej). Jak zapowiedziałem w poprzednim temacie układ okazała się dla mnie trudny w utrzymaniu, więc przerobiłem go na coś prostszeg...
dariuszmachander w Akwaria· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 7721
Witam mam do przedstawienia wam nowy baniak 63L na podłożu Aktywnym CONROSOIL. Został on założony około 2 miesiące temu. I póki co sobie żyje. Co tydzień czyszczę szyby i robię podmianki.
Szkło : 6...
salava8 w Akwaria· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 7906
Cześć, tym razem nowy projekt prowadzony na produktach AquaForest . Niektórych nawozów tego producenta już używałem w przeszłości. Spodziewam się bardzo dobrych efektów. Jako podłoża użyję AquaForest ...
salava8 w Akwaria· Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 13253
Cześć. :wink: Poniżej przedstawiam moją najnowszą aranżację. Tym razem mało jest w niej aquascpaingu. Można powiedzieć, z przymrużeniem oka, że to prawie Duch Style :D. Jak przystało na prawdziwego ho...
Mari_06 w Akwaria· Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 9340
Witam..po kilku latach pasja wraca😊nie za duże ale cieszy oko...po MSC odpukać narazie bez problemów..bez nawozów póki co..tylko CO2.....około 30 neonki...rozbory..i sporo skorupiaków 😊
Światła około ...
salava8 w Akwaria· Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 19243
Przedstawiam moją najnowszą aranżację . Zgodnie z założeniami ma być prosta w utrzymaniu, a przynajmniej prostsza niż poprzednia. Znacząco ograniczyłem ilość szybkorosnących roślin na rzecz epifitów.
...
dariuszmachander w Akwaria· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 7418
Witam przedstawiam wam mój nowy projekt na podłożu aktywnym tym razem polskiej Firmy Yokuchi Jiban Soil 10l
Zbiornik zalany tydzień temu. Do uruchomienia posłużył Filtr z poprzedniego baniaka i stara...
Statystyki
Ten temat przegląda 421 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 571000
• Liczba wątków: 48803
• Użytkownicy: 36936
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 421 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej