Nowe wyniki konkursu NAGRODY ZA OPINIE - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Nowe wyniki konkursu NAGRODY ZA OPINIE

Liczba wyświetleń: 340·Brak odpowiedzi
Podłoża aktywne, żwiry, piaski, substraty i podsypki pod korzenie.
Obrazek

Zapraszamy do zapoznania się z wynikami konkursu NAGRODY ZA OPINIE. Wśród styczniowych recenzji produktów rozlosowano bony na zakup roślin akwariowych o łącznej wartości 200zł...czytaj więcej.
..........................................................................................................................
Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Podłoże

Powiązane tematy

YouTube

Nowe akwa LT dla Laika

pan elwisik45 w Podłoże · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1957
Czesc wszystkim, zakupilem komplet juwel rio 125 i chce tam stworzyc cos ala iwagumi przy uzyciu trawnika monte carlo i do tego jakies najmniej wymagajace rosliny z racji ze nie mam pojecia o akwaryst...

Nowe zestawy modernizacji LED

roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-synchro1-d6ae1b4deda74a8a9438c71501f4a98e.jpg Zapraszamy do zapoznania się z nową ofertą modernizacji oświetlenia. Jeśli posiadamy w pokrywi...

Biały piasek opinie - utrzymanie czystosci...

Borys w Podłoże · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3725
Witam, chciałem założyć prosta aranżację z niewymagającymi roślinami i myślalem, o białym piasku, bo trochę dość mam trawnika. I teraz nie wiem, czy nie wkopuje się w jeszcze gorsza zmorę? :) Trawnik...

Opinie o żwirach Aquasand Nature

wojtek1p w Podłoże · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2884
Witam. Czy ktoś z was stosował żwir Zolux Aquasand Nature. Szczególnie interesują mnie czerwony piaskowiec lub bazaltowa czerń. Czy są jakieś wady tego podłoża? Czy kiryski się nie poranią? Czy może ...

PRO H2O opinie

biskup w Podłoże · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 12390
Co możecie powiedzieć o ICHTHYO TROPHIC PROH20 podobne do manado ale cięższe czy stosował je ktoś? Jakieś opinie? co sądzicie o połączeniu go z aquabasis?

Azoo azoo plant grower bed opinie

Michal_Pl w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3015
Witam Poproszę o opinie na temat podłoża azoo plant grower bed jest coś warte czy może iść w kierunku innych

Nowe opakowania Platinum Soil

roslinyakwariowe.pl w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2133
https://www.roslinyakwariowe.pl/images/miniaturki/thumb-fp-platinum0-74739e511c58e9503f2e8b4a233623e1.jpg Japońskie podłoża Platinum Soil zyskały nową szatę graficzną opakowań. Zapra...

Jaki wybrać substrat (opinie o ferce?)

Robert Banach w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2111
Dobry wieczór. Będę robił całkowity restart akwarium. Akwarium 450l. Dostałem podłoże Manado JBL. Poprzednio maiłem to samo podłoże i substrat JBL Aquabasis Plus. Ogólnie byłem zadowolony ale wg. kal...

Platinum Soil - nowe opakowania

Piotr Baszucki w Podłoże · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3010
platinum-soil.jpg Podłoże Platinum Soil doczekało się nowego, przyjemnego dla oka opakowania.

Stare a nowe podłoże

kichu66 w Podłoże · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 6582
Cześć :) planuję zrobić z tego zbiornika iwagumi i mam pytanie dotyczące podłoża Sytuacja : ten baniak 200 L ma już 1,5 roku i wykorzystałem w nim CAL Black Earth 24 L oraz CAL Green Base XR 4 L. Ni...

Statystyki

Ten temat przegląda 266 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570982
 •  Liczba wątków: 48801
 •  Użytkownicy: 36929

•  Najnowszy użytkownik: maciej_domaszka

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 266 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.