Małe zmiany w galerii w Krakowie - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Małe zmiany w galerii w Krakowie

Liczba wyświetleń: 649·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Obrazek

W ostatnich dniach przeprowadziliśmy w galerii małą "przeprowadzkę" kilku zbiorników. Zapraszamy do obejrzenia krótkiej fotorelacji z procesu rearanżacji naszej galerii w Krakowie...
Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Aktualizacja galerii Aquarium Gardens

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 313
20231207_191104.jpg

Oase Biomaster - zmiany (uznana reklamacja)

Ciechan w Filtracja · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 10355
Kilka miesięcy temu w wątku na temat kultury pracy Biomastera 600 Thermo opisywałem swoje problemy związane z jego użytkowaniem. Głównym problemem było ciągłe zapowietrzanie się filtra. Co jakiś czas ...
YouTube

Aktualny przegląd zbiorników w galerii ADA (2024 - czerwiec)

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1374
Zapraszam do obejrzenia.
IMG_0862.JPG

Małe gupiki, czym karmić?

Juta w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4234
Witam Złapaliśmy małe 3 gupiki , jedna rybka urodziła . Czym je karmić ? I czy mogą być same w kotniku? Jak postępować z malutkimi ? Proszę o porady To nasze pierwsze akwarium ,mamy od 2miesiecy , dz...
maxresdefault-13.jpg

W green Aqua odwzorowują akwarium z galerii ADA

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1655
Fajny pomysł z Flame moss na tylnym planie.
YouTube

Przegląd galerii MJ Aquascaping

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1462
Zapraszam do obejrzenia.
20221122_085301.jpg

Małe zestawy co2 Tropica/Ista itp.

luksi_s w Technika CO2 · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 8122
Witam, czy ktoś próbował regenerować małe butle 95g do zestawów typu ISTA/Tropica itp? Czy uzyskam "jakieś" ciśnienie zasypując taką butle sodą i kwaskiem + woda ? Wsadu nie wejdzie dużo / ...

Małe.glonojady nie wychodzą.

jaztorunia w Zwierzęta · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 5168
Witam. Pierwszym raz mam narybek glonojada. Wykluły się po 5 dniach, narybek jest teraz cały czas w jaskini glonojad zrobił ja w skalę dragon Stone. Jaskinia jest dość ciasna jak glonojad do niej wejd...

Zmiany wody podczas podawania co2

Martino w Technika CO2 · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3480
Hej mam pytanie do bardziej wtajemniczonych, czy to normalne że podczas podawania co2 12:30-20:30, światło 13:30:21:30 woda staje się mniej klarowna lekko mętna? Aby to sprawdzić nie podawałem 2 dni d...

Czy akwarium nie będzie za małe

Jarosz123 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1580
Planuje założyć akwarium, kostkę 30x30x30. Chcę tam trzymać bojownika i krewetki. Moje pytanie brzmi czy mogę do niego jeszcze dobrać kilka bystrzyków amandy czy to już będzie za dużo? Wysłane z M20...

Statystyki

Ten temat przegląda 4104 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571603
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4104 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.