120l Rafał Niziołek: The Dream is always the same
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zapraszamy do obejrzenia akwarium Rafała Niziołka. Zbiornik o wymiarach 80x40x40cm został zaaranżowany z wykorzystaniem gatunków takich jak Rotala walichii, Rotala Green i Eleocharis parvula.
Czytaj węcej »
-

roslinyakwariowe.pl
●
- Ranga: roslinyakwariowe.pl
- Miasto: Kraków
- Wspieram stronę kontem Premium
-
Powiązane tematy
Cześć,
Zakupiłem właśnie do swojego akwarium nową świetlówkę - Leddy tube plant 14W. Dotychczas używałem 2 lampek Leddy tube day&night po 14W przez około 8 godzin, jednak rośliny nie rosły tak, ja...
Cześć,
To mój pierwszy post więc na wstępie chciałbym się przywitać :)
Chciałbym zasięgnąć Waszej, drodzy użytkownicy tego forum, wiedzy a mianowicie, otrzymałem od kolegi filtr zewnętrzny HW-302 mark...
Wymiary akwarium + objętość VIV 60x30x36 64l
Oświetlenie Chihiros RGB A 601 PLUS 70% mocy, 6500 K, 8h dziennie
Nawożenie Growise mikro+makro+żelazo 2ml dziennie
CO2 butla, dyfozor Neo 8h dziennie w tr...
Chce zastosować u krewetek Filtr gąbkowy aqua nova nsf-120l czy po zdjęciu górnej końcówki bez przejściówek zamontuje filt pat mini?
Panowie przymierzam się do założenia krewetkarium. Mam już upatrzone prawie wszystkie elementy i stanąłem przed wyborem filtra wewnętrznego.
1. Widziałem w krewetkariach na YT, że spece stosują Pat ...
Hej,
Planuje wystartować od nowa akwarium, tym razem na aktywnym podłożu. Miałem rok na substracie podzwirowy i generalnie obeszło się bez problemów, po prostu znudziła się aranżacja.
Tym razem będzie...
Hej,
Planuję niedługo restart akwarium, przechodzę na podłoże aktywne i chciałbym założyć trawnik ,i tak zastanawiam się czy na moim oświetleniu to pociągnie, akwa 80x35, wysokość 45cm
Obecnie mam...
Hej, przymierzam się powoli do restartu mojego rocznego akwa 120l
Przechodzę na podłoże aktywne i tak się zastanawiam jak to zrobić aby mieszkańcy przetrwali.
Mam 2 filtry zewnętrzne Eheim 250 mecha...
Witam Wszystkich Forumowiczów...
Witam,
jak w temacie, restart na starym podłożu.
Próba nr 2. Po ciągłej walce z nitkami (watą) i krasnymi, i dodatkowo kiepską aranżacją, postanowiłem pousuwać co poniszczone, a co się jeszcze nadaw...
|
|