Wiele dróg do celu czyli różnorodność w akwarystyce roślinnej - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Wiele dróg do celu czyli różnorodność w akwarystyce roślinnej

Liczba wyświetleń: 1452·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

[url=https://roslinyakwariowe.pl/download/Piotr%20Baszucki-KMRW2009]
Obrazek
[/url]
Prezentacje powerpoint sciągniesz tutaj

Zapraszam do obejrzenia prezentacji najładniejszych polskich akwariów roślinnych publikowanych na łamach strony roslinyakwariowe.pl

Fotoprezentacja była częścią wykładu  "Wiele dróg do celu czyli różnorodność w akwarystyce roślinnej" na tegorocznym zjeżdzie Klubu Miłośników Roślin Wodnych.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
[url=https://roslinyakwariowe.pl/download/Piotr%20Baszucki-KMRW2009]
Obrazek
[/url]

Prezentacje powerpoint sciągniesz tutaj

Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

IMG_20241206_123745.jpg

Nowy w akwarystyce

Milord_88 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4383
Witam. Chciałbym się przywitać ze wszystkimi. Jestem nowy i mocno zielony w akwarystyce, więc wszelkie sugestie co mogę zrobić lepiej bardzo miłe widziane. A więc. Mam akwarium od początków pazdzie...
porownanie-yokuchi-powder.jpg

Yokuchi - nowa marka w świecie akwarystyki roślinnej

roslinyakwariowe.pl w Nawożenie · Odpowiedzi: 74 · Wyświetlenia: 56470
yokuchi-2.jpg Na polskim rynku pojawiła się nowa marka z produktami dedykowanymi do akwarystyki roślinnej. Znajdziemy wśrod nich podłoże aktywne, substat, nawozy oraz mineralizatory RO... Czytaj w...
IMG_0289.JPG

IKEA - patenty do wykorzystania w akwarystyce roślinnej

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 33 · Wyświetlenia: 41323
ikea-pomysly.jpg Zapraszam do podzielenia się patentami z IKEA, które można wykorzystać w akwarystyce roślinnej. Powyżej pomysł forumowicza Zmoka na wykorzystanie uchwytów na nawozy na drzwiach sza...
YouTube

Coś z Wiednia czyli Aquael w Liquid Nature

FoCuS_PL w Szkło i meble · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1513
Podrzucam link:
minim..jpg

Mini M - czyli co możemy upchać do 20l :)

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2531
mini3.jpg Lotos tylko do dużych akwariów przestrzegali...Aponogeton madagaskarski to minimum 50cm mowili.... a tymczasem w 20 litrach :) p.s. bulwa lotosa odpaliła się dopiero po 3 miesiącach - to...
IMG_20210729_144056.jpg

Cyrk CO2, czyli kto to kupi...?

FoCuS_PL w Technika CO2 · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 11030
Właśnie przeglądałem internety i mało nie spadłem z krzesła... Reduktor CO2 z dwoma manometrami i zaworem precyzyjnym za 466,56 PLN. Chodzi o reduktor włoskiej firmy Oxyturbo, który w zależności od sp...

Prośba o ocenę parametrów w celu walki z glonami

Raffaell2 w Glony · Odpowiedzi: 25 · Wyświetlenia: 11300
Witam was. Od blisko 3 miesięcy walczę z wszelkiego rodzaju glonami nitkowatymi, niestety bezskutecznie. https://photos.app.goo.gl/7MSk4k5NnHxp82bH7 Akwarium 112l, duża obsada roślin. Ok 25 ryb - neo...

Jak pozbyć się potasu czyli mega kumulacja?!

Bartosz30 w Nawożenie · Odpowiedzi: 22 · Wyświetlenia: 11337
Witam, mam jak sądzę problem z kumulacją potasu w wodzie i nie mogę się go pozbyć. Macie jakiś pomysł jak szybko obniżyć jego poziom po za podmianami wody które niewiele pomagają? Trochę o akwarium k...

Dobór obsady do kostki roślinnej 60L

arkosw w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3816
Witam. Od 2 tygodni prowadzę akwarium. Kostka 40x40x40 ok. 60L Zaczynam powoli planować obsade :) Na pewno krewetki bo to z myślą o nich zakładalem baniak , marzyly mi się Caridinal z sulawesi, ale ...

Oświetlenie do roślinnej kostki 30l

mateusz szkiruć w Oświetlenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1883
Witam wszystkich szanownych użytkowników. Stoję przed wyborem oświetlenia do kostki 30l z bardziej wymagającymi roślinami,podłożem aktywnym i co2. Mój wybór padł na chihiros wrgb slim 30cm,Niestety do...

Statystyki

Ten temat przegląda 385 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571616
 •  Liczba wątków: 49482
 •  Użytkownicy: 36916

•  Najnowszy użytkownik: kamil podgorny

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 384 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.