Tutorial zakładania Mini M - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Tutorial zakładania Mini M

Liczba wyświetleń: 492·Odpowiedzi: 2
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok

09 lip 2012, 13:11 Tutorial zakładania Mini M  (#1)  

Obrazek
Fotorelacja z zakładania akwarium o wymiarach 36x22x26cm w wykonaniu Pawła Rygola. Na materiale obejrzycie proces powstawania hardscape oraz sadzenia roślin przy dosyć oryginalnym akompaniamencie umilającym ten żmudny proces ;)  Całość dopełniają ciekawe ujęcia oraz prezentowany sprzęt, który został wykonany samodzielnie metodą DYI...

Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Przemo80 Ruda Śląska

24 cze 2013, 22:08 Tutorial zakładania Mini M  (#2)  

Browar to podstawa :lol: :lol: :lol:
Fajnie wyszło, ale jak akwa ma się dalej?

Przemo80
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: Ruda Śląska

Dzejson90 Gogolin

24 cze 2013, 22:25 Tutorial zakładania Mini M  (#3)  

Heh co ja patrzę. To było rok temu :)
dokładnie gdzieś w tym okresie. Pluję sobie w twarz teraz bo akwarium umarło na moje życzenie. Sprawa wyglądała tak, że jest byłto okres wyjazdów studentów za granicę i i 2 tygodnie po założeniu dostałem telefon że wyjeżdżam. Pomijając fakt że wypływający heniek mnie już denerwował odłączyłem całe akwarium od prądu i co2 i pojechałem. Gdy przyjechałem po 2 miesiącach roślinki już czarne całkiem wchłaniały się do podłoża. plan był taki aby po przyjeździe zrobić restart ale jakoś tak wyszło że były inne rzeczy do robienia. Taka historyjka mini M w moim wydaniu :lol: ale jak w te wakacje nigdzie nie wyjadę to testy, projekty i inne rzeczy związane z akwarystyką roślinną będą przeze mnie na bieżąco pokazywane na forum :)
pawelrygol90@wp.pl

Dzejson90
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: Gogolin

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

Aquael SELVA - mini terrarium ze sterowanym oświetleniem WRGB

Piotr Baszucki · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/aquael-selva-mini-terrarium-ze-sterowanym-oswietleniem-wrgb_1_intro.jpg Polski producent rozszerza ofertę o terrarystykę. Marka Aquael wprowadziła...
YouTube

Tutorial ADA 90P

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1087
YouTube

Tutorial 120cm

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1317
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Tutorial - zakładanie akwarium z mchami

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1429
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Tutorial - zakładanie akwarim z MJ

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2632
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Marcin Zając - pokaz zakładania akwarium

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1280
Zapraszam do obejrzenia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
RSX-F50_IMG_7284.jpg

Maxspect RSX-F 50 (R5F-50) – mini test

das w Oświetlenie · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 13112
Od jakiegoś czasu użytkuję tę lampkę. Dla swoich potrzeb zrobiłem trochę testowych zdjęć. Na stronach producentów czy sklepów często są tylko lakoniczne informacje na temat danego produktu. Trzeba dz...
YouTube

Tutorial 180cm na skałach dragon i roślinach Aqua-Art

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1516
Tutorial Jurijsa prezentujący zakładanie akwarium 180cm na skałach dragon i roślinach Aqua-Art - polski akcent :) Listę roślin tego producenta znajdziecie tutaj: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/ros...
447239467_852960813532361_417564011395037238_n.jpg

ADA Mini Nature Aquarium

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1305
ADA zaczyna promować małe zbiorniczki roślinne.

Nowo odkryty gatunek labiryntowca ("mini gurami")

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 131
Nanosphronemus gemma, a remarkable new genus and species of miniature osphronemid from Vietnam (Teleostei: Anabantoidei: Osphronemidae)

Statystyki

Ten temat przegląda 572 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570987
 •  Liczba wątków: 48801
 •  Użytkownicy: 36931

•  Najnowszy użytkownik: grzegorz_gąsior

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 571 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.