Aktualizacja zdjeć aranżacji - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Aktualizacja zdjeć aranżacji

Liczba wyświetleń: 1659·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

31 paź 2012, 13:33 Aktualizacja zdjeć aranżacji  (#1)  

Obrazek

Jeśli ciekawi Was jak aktualnie wyglądają najnowsze aranżacje w zbiornikach galerii roslinyakwariowe.pl w Krakowie, zapraszamy do...

Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Aktualizacja galerii Aquarium Gardens

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 543
003.JPG

Identyfikacja niedoborów i nadmiarów na podstawie zdjęć

tomdiaz w Nawożenie · Odpowiedzi: 1495 · Wyświetlenia: 732994
Witam Od jakiegos czasu pojawiły mi sie dziury na roslinkach akwarium 76 litrow swiatło 20 wat jarzeniowka(6500lumenow)i dwie żarówki energoosz. (6500lm) nawozenie Tmg 9ml po podmianie wody (15 l) co ...
IMG_20241130_161920.jpg

Identyfikacja niedoborów na podstawie zdjęć

Half32 w Nawożenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4668
Dzień dobry czy możecie mi doradzić zdiagnozować niedobór u tej rośliny Gratiola viscidula Parametry wody PH 6.17 Gh 4 KH 0 Po4 0 No3 10ppm Podłoże to Dennerle soil Akwarium pracuje od 3 miesięcy Wo...
20221106_144119.jpg

Tuning aranżacji 240x70X60h

MixEEr w Szkło i meble · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2966
Zastanawiam się nad małym tuningiem aranżacji, srednio mi leży ta pusta przestrzeń na środku... Może to też wynikać z tego że obsada rybna jest conajmniej średnia: -11 congo tetra (5samcow) -9 sumik...
IMG_3672.JPG

60x30x30 - pomoc w te-aranżacji akwarium

Lancetti w Szkło i meble · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4664
Dzień dobry wszystkiem. Mam nadzieje ze post założony w dobrym dziale. Razem z dziewczyną kupiliśmy sobie prezent na Walentynki w postaci akwarium. Wypukła szyba, 45 litrów z firmy Aquael. Początkowo...
17-180722.jpeg

Mchy w aranżacji - użycie i przygotowanie do szczepienia

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3943
17-180722.jpeg Mech odgrywa w aranżacji doskonałą rolę drugoplanową. Mimo, że nie jest głównym elementem dokaracyjnym, daje świetne poczucie naturalności kompozycji i wpływa na pozytywny odbiór akwa...
YouTube

Przewodnik po materiałach do aranżacji

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2089
Zapraszam do obejrzenia materiału Green Aqua. Przypominam o możliwości włączenia automatycznego tłumaczenia napisów na j.polski.

Zmiana aranżacji w akwarium

KarolGda w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2591
Cześć, Mam działające akwarium 54l i myślę o zmianie aranżacji w środku. Zainspirowany jedną z aranżacji chciałbym odrobinę podwyższyć prawą stronę akwarium i zrobić taką wysepkę podwyższoną o około ...

Pomoc w aranżacji kostki dla krewetek

arkosw w Szkło i meble · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 7909
Witam. Na początku dodam, że wracam do akwarystyki po prawie 10latach :) Jestem na etapie zakładania kostki , z nastawieniem na rośliny i krewetki, rybek nie planuję podstawowe dane: -Kostka 40x40x...

Statystyki

Ten temat przegląda 459 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571011
 •  Liczba wątków: 48808
 •  Użytkownicy: 36936

•  Najnowszy użytkownik: m_d

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 458 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.