Wystawa Inter Zoo-Botanica 2008 - fotoreportaż - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Wystawa Inter Zoo-Botanica 2008 - fotoreportaż

Liczba wyświetleń: 717·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Obrazek Zapraszamy do obejrzenia fotogalerii z Targów Inter Zoo-Botanica podczas których zorganizowana została jedna z najciekawszych wystaw akwarystycznych. Swoje zbiorniki prezentowało wiele firm związanych z akwarystyką roślinną: Podwodne Ogrody, Trzmiel, Argus akwarystyka, Novina.pl, AquaKris - Marian Wojtaszek, Aqua-Art, roslinyakwariowe.pl oraz klubów: Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów (GSA) i Klub Malawi. Na wystawie obecni byli również przedstawiciele redakcji magazynów: "Nasze Akwarium" i "Magazyn Akwarium".
Autorem zdjęć jest Andrzej Kociołkowski, członek KMRW, który wraz z żoną jest obecny na niemal wszystkich imprezach akwarystycznych, efektem czego możemy zapoznać się z atrakcyjnymi fotorelacjami publikowanymi na jego stronie internetowej.

Więcej zdjęć wraz z podpisami można odnaleźć na stronie stronie internetowej http://akwa-mania.mud.pl

{gallery}galerie/botanica2008_kocan{/gallery}
Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

20151208_104210.jpg

Warszawskie ZOO - akwarium roślinne

yoyi w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 30247
Wpadłem ostatnio do ZOO w Warszawie zobaczyć, co w trawie piszczy. Przyznam szczerze, że nowe akwarium roślinne robi wrażenie. Miałem szczęście być z samego rana, więc ludzi nie było za wiele a przy o...
YouTube

Sklep Zoo Flottman w Niemczech

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1369
Zapraszam do obejrzenia. Przypominam o możliwości automatycznego tłumaczenia napisów na j.polski.
YouTube

Wystawa akwariów w Osace (2022)

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1602
Tak to powinno wyglądać :)
circle-palluda.png

[ADAview] Wystawa Nature Aquarium Exhibition 2021 TOKYO

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3683
Wyzwanie :)
YouTube

Wystawa akwarystyczna GSA 2018

Tyrr w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2046
W kwietniu tego roku odbyła się wystawa akwarystyczna zorganizowana przez Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystyczne. Wystawa dostępna była dla zwiedzających przez całe 2 tygodnie od 7 do 15.04,2018r. ...
YouTube

Wystawa zdjęć Pana Takashi Amano

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2425
YouTube

13-28 luty - Wystawa Dyskowców w Palmiarni w Gliwicach

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 11412
palmiarnia.jpg
YouTube

Pokaz zakładania akwarium naturalnego Aqua&Zoo

Arrowb w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 91
Hej, pokaz odbył się na targach Aqua&Zoo w Poznaniu. Przerpaszam za szumy, ale nagranie czegoś w tak dużej hali, w nie wydzielonym pomieszczeniu na prelekcje było trudne :/
YouTube

IAPLC 2008-2014 - kompilacja akwariów konkursowych

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2409
Zapraszam do obejrzenia, 30 minut podwodnych inspiracji :)

Problem z filtrem Eheim Pick up 2008

pawelec_k w Filtracja · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 702
Witam mam problem z filtrem Eheim Pick up 2008 a mianowicie "połyka" mi on narybek gupika wyjmowałem co chwilę żywe rybki. Jak narazie rozwiązałem problem gazą z apteczki i nitką ale nie jes...

Statystyki

Ten temat przegląda 615 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571617
 •  Liczba wątków: 49483
 •  Użytkownicy: 36917

•  Najnowszy użytkownik: marcel_mizia

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 615 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.