Reportaż akwarystyczny z targów PetFair 2011 - cz. 2 - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Reportaż akwarystyczny z targów PetFair 2011 - cz. 2

Liczba wyświetleń: 832·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

Obrazek

Zapraszamy do obejrzenia drugiej części filmu przygotowanego przez Piotra Kierzkowskiego. Kolejny odcinek poświęcony jest zbiornikom konkursu NANO-akwarium...czytaj więcejkomentuj na FORUM.
Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Inspiracje z targów Aqua expo w Dortmundzie - wideorelacja

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2387
Aqua-Expo w Dortmundzie to największe targi akwarystyczne w Nadrenii Północnej-Westfalii. Targi odbywają się raz do roku. Targi Aqua-Expo oferują wiele interesujących i godnych zobaczenia atrakcji. ...
1.jpg

Grys bazaltowy i ziemia, foto-reportaż

matu w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 44 · Wyświetlenia: 30826
Witam, dwa dni temu zrestartowałem akwarium i chciałbym się z Wami podzielić małym foto-reportażem/tutorialem w jaki sposób to wszystko się odbyło (dokładnie chodzi o układanie podłoża grys i ziemia)...
YouTube

Filmy i zdjęcia z Targów ZOOBOTANICA 2013

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 10800
Zapraszamy do obejrzenia filmów przygotowanych przez Piotra Kierzkowskiego z telewizji akwarystycznej DefiniteAquascape.tv Kolejne odcinki już wkrótce.
1.jpg

Kostka 64L 40x40x40 ow początek 18.08.2011

jacek2121 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 27 · Wyświetlenia: 10573
Witam przedstawiam nowe akwarium:) Zbiornik: Akwarium ow 64L 40x40x40 Oświetlenie: 2x36w Podłoże: Aqua art substrate II+ Woda: Kranowa Filtracja: Filtr zewnętrzny Eh...
160 IAPLC.JPG

The International Aquatic Plants Layout Contest 2011

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 309 · Wyświetlenia: 94418
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/marzec2011/iaplc-2011n.jpg Zdjęcia zwycięskich akwariów z aktualnej edycji konkursu: http://www.roslinyakwariow...

Średnice węży Eheim 2011

dimmus w Filtracja · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3880
Dzisiaj doszedł do mnie Eheim 2011. Kupiłem używanego za małe pieniądze, niestety bez węży. Węże planowałem dać z tetry ex600 bo akurat mam w szafce, ale niestety nie bardzo pasują, tzn wlotowy może b...

Komputer akwarystyczny

Totik w Technika CO2 · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 6873
Mój komputer akwariowy "Skalar" powoli dogorywa, szukam jakiegoś zamiennika, może polecicie coś sensownego? Interesuje mnie coś co by miało następujące funkcje: - pomiar temperatury, najlep...

Mop akwarystyczny

Anonim 45734 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 11319
Witam! Mam zamiar zacząć rozmnażać rybki. Mniej więcej wiem już coś na ten temat, tylko mam problem, bo nie mam żadnego mchu, ale na wielu forach czytałem, że zamiar własnie mchu robi się tzw mop akw...

Ozon, a silikon akwarystyczny...

akwafun w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 4202
Witajcie, czy ozon w dużym stężeniu działa jakoś negatywnie na silikon akwarystyczny? Pytam, ponieważ posiadam ozonator o dość dużej wydajności, którym dezynfekuje sobie klimatyzacje w samochodach i c...

Danish Aquarium Fair - Aarhus 2011 - Zbiornik T.Amano

abstract w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3203
Chyba jeszcze nie było. Relacja z zakładania zbiornika przez Amano, tym razem z Danii http://www.ukaps.org/forum/viewtopic.php?f=21&t=18115&start=10 http://farm7.static.flick...

Statystyki

Ten temat przegląda 334 użytkowników w tym 2 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570999
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36935

•  Najnowszy użytkownik: kamil_wind

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 332 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.