III Otwarte Mistrzostwa Krewetek - fotorelacja - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

III Otwarte Mistrzostwa Krewetek - fotorelacja

Liczba wyświetleń: 1099·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Obrazek

Fotorelacja Kolegi Andrzeja Kociołkowskiego z III Otwartych Mistrzostw krewetek, które odbyły się podczas targów ZOO-BOTANICA we Wrocławiu...
Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

HARDSCAPE EVENING III

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1066
Zapraszam do obejrzenia.
Krewetka_Amano_2.jpg

Identyfikacja krewetek - tutaj można wklejać zdjęcia

konrad_es w Zwierzęta · Odpowiedzi: 59 · Wyświetlenia: 160667
Witam, Mam prośbę o identyfikację krewetki ze zdjęcia. Długość około 25-30 mm. ImageUploadedByTapatalk1374599304.973753.jpg
YouTube

Hodowla krewetek Aqualife - wideorelacja

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1977
&t= Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

HARDSCAPE EVENING III

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 988
Zapraszam do obejrzenia.
Zrzut ekranu 2024-04-14 o 14.20.36-min 2.png

Lampa dla krewetek

wilkwcieniu w Oświetlenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2761
Cześć. Startuję z krewetkarium i potrzebuję Waszej wiedzy co do oświetlenia. Chciałbym low-costowe najlepiej na elastycznej nóżce. Wcale nie musi dawać perfekcyjnie białego światła. Pojemność 10l - sł...
og-40.jpg

Mistrzostwa Polski Hodowców Gupika 2023

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1694
og-40.jpg Zapraszam do obejrzenia fotorelacji Andrzeja Kociołkowskiego: https://akwa-mania.mud.pl/mistrzostwa-polski-hodowcow-gupika-2023/
1- Twinstar III 300C.PNG

Twinstar III 300C

guzi75 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 8409
Witam czy do tej belki {zdjęcie 1}, można dopasować jakiś kontroler LED. Wiem, że jest wbudowany ściemniacz, ale ponoć Twinstar LED Dimmer-kontroler {zdjęcie 2} , jest niekompatybilny. Czego można uży...

Jaką obsadę wybrać - otwarte 112l

Pstrungarz w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1962
Dzień doberek, Jestem w trakcie zakładania nowego akwa 112l (70x40x40) OTWARTEGO. Cały czas myślę nad obsadą do niego, na pewno chciałbym parkę barwniaków szmaragdowych i zastanawiam się co do nich ...

Kontrola populacji Endlera ale nie krewetek

szkot w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2677
Dzień dobry, Czy pielęgniczka Kakadu sprawdzi się do kontroli populacji gupika Endlera bez naruszenia znaczącego populacji krewetek? Mam jak na razie mało mchu, gdzie krewetki mogą się chować, więc p...

Nawozenie- III tydzień.

Łukasz Mikołajczak w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1526
Cześć Wszystkim Mam do Was pytanie! Kończę 3 tydzień od startu. Podmiana co 2 dni po ok 30% Wyskoczyły zielone glony ale delikatnie. Pytanie co z nawożeniem czy zacząć już coś podawać? Podłoże akty...

Statystyki

Ten temat przegląda 295 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571610
 •  Liczba wątków: 49481
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: michal_ramola

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 295 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.