Zrób to sam - rurki filtracyjne z przezroczystego PCV - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Zrób to sam - rurki filtracyjne z przezroczystego PCV

Liczba wyświetleń: 4338·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Obrazekhttps://roslinyakwariowe.pl/forum/viewtopic.php?t=30570Czy zastanawiałeś się w jaki sposób stworzyć w swoim akwarium namiastkę ekskluzywności?

Wysokiej jakości szklane rurki do filtrów są wciąż poza Twoimi możliwościami finansowymi?

Mamy coś dla Ciebie - od dziś możesz sam wykonać imitację szklanej rurki z przezroczystego PCV za grosze!

Zapraszamy do zapoznania się z opisem procedury wykonania rurek przygotowaną przez naszych czytelników. czytaj więcej
Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

rurki_przelewowe.PNG

Gdzie kupię rurki przelewowe do Aquael Unimax ?

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1734
Szukam rurek przelewowych jak na dołączonym zdjęciu ? Kilka dni temu kupiłem Aquael Ultramax 1500 lecz dla mnie te standardowe rurki to porażka, chcę zastosować sprawdzone z Unimax'a lecz jeśli znajdę...
YouTube

Film Jak prawidłowo ułożyć media filtracyjne w filtrze

Jacek Pawłowski w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1520
Hej Jak prawidłowo ułożyć media filtracyjne w filtrze. Film po niemiecku 😁. ?si=G1e7WmI-_o4a7602
neo-glass-1.jpg

Akrylowe rurki NEO

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 60 · Wyświetlenia: 35775
Kolejna nowość NEO/Aquario. Akrylowe kolanka i dyfuzory znajdziecie tutaj: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/technika-co2-c-18.html?cPath=18&only_recommended=0&only_bundles=0&page=techni...
40316-0703294245.jpeg

Szklane rurki Invital Lilly pipes i Eheim 2271

Anonim 59529 w Filtracja · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2619
Witam Posiadam filtr Eheim 2271 z serii Professional 4+ 250 .Nie podobała mi się kolorystyka oryginalnych węży i rurek doprowadzających i odprowadzających wode do filtra. Kupiłem więc w sklepie Invit...
image001.jpg

Zepsułem sobie akwarium - bo zrobiłem sobie sam lampę LED

darekzp w Oświetlenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 3680
Witam serdecznie, no piszę w sprawie swojego akwarium, takie nie za duże: szerokość - 72 cm , głębokość - 37cm, wysokość - 40cm, szkoło 5mm. wszystko było ok do czasu aż wymieniłem swoje świetlówki 4 ...
20240301_150004.jpg

6 letnie wkłady filtracyjne

KubaGsxR w Filtracja · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2887
Hej, Jako, że wracam do Hobby mam pytanie bo znalazłem dużo starych rzeczy i stąd moje pytanie czy są przeterminowane, czy nadają się jeszcze do użytku, czy lepiej może nie ryzykować i kupić nowe. T...
redukcja-weza-filtra.jpeg

Jak podłączyć nano rurki do dużego filtra

roslinyakwariowe.pl w Filtracja · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 6329
redukcja-weza-filtra.jpeg Stajemy czasem przed problemem podpięcia rurek 12/16mm do węży o większej średnicy np. po wymianie filra na większy. Oczywiście nie musi się to wiązać z zakupem nowego komp...

Media filtracyjne eheim substrat pro

Rafik2323 w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1614
Witam , czy ktoś uzywa wypelnienia eheim substrat pro, zastanawia mnie czy podnosi ono twardość wody. Dzieki

Media filtracyjne

coolfon1988 w Filtracja · Odpowiedzi: 29 · Wyświetlenia: 11271
Jakie Media filtracyjne polecacie do filtra ultramax 2000 , 2 kosze to będą gąbki aquaela a 3 kosze nie wiem czym najlepiej wypełnić . Zawsze stosowałem sama ceramikę , tanią . Teraz chciałbym coś poz...

Torf w woreczku na wkłady filtracyjne lub w pończosze

szkot w Nawożenie · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 4589
Dzień dobry, Tak jak już pisałem w innym poście dzisiaj mam problem głównie z Microsorum. Planowałem zakup mineralizatora RO. Przyjrzałem się jednak dokładniej liściom Anubiasa. Jest to jedyna obecni...

Statystyki

Ten temat przegląda 322 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570975
 •  Liczba wątków: 48801
 •  Użytkownicy: 36929

•  Najnowszy użytkownik: maciej_domaszka

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 321 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.