KrzysiekW w Rośliny· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1330
Bardzo proszę o pomoc w określeniu czego brakuje tej roślinie. Dodam, że liście u nasady są mocno osłabione i odpadają.
:|
Edit:
Wyciągnąłem roślinę z akwarium i zauważyłem, że kłącze w 1/3 jest p...
wiedzmin w Nawożenie· Odpowiedzi: 263 · Wyświetlenia: 246672
Witam
Przez kilka dni przeszukiwałem różne fora i nie znalazłem nigdzie informacji na temat jakie parametry powinny przyjmować poszczególne związki odżywcze w wodzie tak aby były one najlepsze dla ro...
Piotr Baszucki w Filtracja· Odpowiedzi: 69 · Wyświetlenia: 77546
Na forum bardzo często padają pytania jakiej firmy filtry są godne polecenia.
Pomóżmy początkującym oddając głos w ankiecie nt. marek posiadanych przez nas filtrów.
Ponieważ wielu z nas posiada więc...
Lejla w Zwierzęta· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 5434
Witam ,prawie dwa miesiące temu założyłam 100l akwa, pływają tam kirysy i krewetki na dniach wpuszczam bojownika i moje pytanie to jakie ryby można tu dać chce jeden gatunek małych ryb ale żeby to boj...
klosiu2 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 4405
Witam. Po długiej przerwie planuje odpalić baniak od nowa. Zastanawiam się nad kupnem nowego oświetlenia. Posiadam 2 lampy Chichiros a1200 120 cm jak dobrze pamiętam. Chciałbym kupić teraz sinkor LED ...
Albinn88 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 14463
Witam wszystkich. Postanowiłem zacząć bawić się w hodowlę krewetek i jestemw tym kompletnie zielony.Na start chciałbym jakieś w miarę łatwe w hodowli krewetki tylko właśnie nie wiem jakie.Moje pH wody...
arturlep w Oświetlenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1115
Drodzy,
bardzo proszę o doradzenie w kwestii oświetlenia, akwarium 100x55x55
Skylight Hyperbar FXL.75 WIFI [80W] czy 2x Fluval Plant LED 3.0 BT [46W] czy Aquael Ultra Slim BT 90 [90W] ??
z góry dzi...
TheMixer w Filtracja· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 4430
Witam obecnie posiadam fluval 207 ( plus ,,prefiltr,, w którym mam dodatkowe media) jednak po około roku używania nachodzi mnie myśl nad wymianą na coś innego. Zastanawiam się nad Ultramaxem 1000 lub ...
Statystyki
Ten temat przegląda 665 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571600
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36913
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 664 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej