Dlaczego Glossostigma rośnie w górę? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Dlaczego Glossostigma rośnie w górę?

Liczba wyświetleń: 2645·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

Obrazek

Moja Glossostigma rośnie do góry. Czy wynika to z błędnego nawożenia lub nieprawidłowego podłoża czy też...

Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

glosso2.png

Glossostigma elatinoides

roslinyakwariowe.pl w Rośliny pierwszego planu · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 21121
glosso3.JPG Glossostigma elatinoides pochodzi z Nowej Zelandii, moda na wykorzystanie tego gatunku w aranżacji akwarium rozpoczęła się wraz z rozkwitem mody na akwaria inspirowanie pracami Takashieg...
YouTube

Dlaczego podmiana wody jest ważna.(Film)

Jacek Pawłowski w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1286
Hej Niestety po niemiecku, ale bardzo fajnie wyjaśnione. ?si=GrEbIMWNeOFZ0fp5
YouTube

Dlaczego ewolucja ciągle tworzy kraby?

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1278
Zapraszam do obejrzenia:
YouTube

Ciekawostka dlaczego woda...

Jacek Pawłowski w Nawożenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4145
Cześć Ciekawostka dlaczego woda różni się parametrami od tych podanych w wodociągach. To ma też przełożenie dla naszych zbiorników.
IMG_3451.jpeg

Dlaczego moja roślina bieleje proszę o pomoc

Martino w Rośliny · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2607
Hej, ostatnio borykam się z problemem słabego wzrostu Hemianthus Cube, listy bieleją i roślina znika. Po wsadzeniu sadzonki invitro, po 4 dniach listki robią się białe. Parametry wody po4: 1.9 No3: ...
PXL_20230311_143225926.jpg

Dlaczego nikt nie robi lamp w ten sposób?

Zulu Gula w Oświetlenie · Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 10891
Witam. Moze slabo szukalem, ale nie znalazlem nigdzie projektu DIY, który jako bazę pod LEDy SMD używał dedykowanej płytki pcb (aluminium lub laminat FR4). Coś w stylu komercyjnych produktów. Większo...
chiny.jpg

Dlaczego w ogóle rosną glony ?

azet w Glony · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4685
Pytanie takie bardziej ogólne - akwarium takie bardziej paletkowe ,nie jest nawożone, niektórym udaje się utrzymać rośliny w doniczkach stosując tylko nawóz pod korzenie ,dla roślin mało wymagających ...
20211130_220545.jpg

Alternathera nie rośnie - jaka przyczyna?

paweł bojan w Rośliny · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 5767
Witam. Wszystkie rośliny mi ładnie rośnie Oświetlenie belka led 200w akwarium 450l podloze master soil Po4 0.5 No3 10 K 20 Nie rośnie tylko alternathea jaka może być przyczyna

Krasnorosty dlaczego powstają i jak temu zapobiec

Zybi76 w Glony · Odpowiedzi: 37 · Wyświetlenia: 23730
Witam Wiem było już wałkowane o tym wiele razy ale po dosłownie 2 latach walki z tymi glonami i przeczytaniu masy artykułów sprawa została rozwiązana postaram się wszystko wyjaśnić w poniższym poście...

Hygrophila Corymbosa - nie rośnie

Arturrro w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2392
Czołem. Niby to niewielki „problem”, ale zastanawiam się, dlaczego Hygrophila corymbosa nie chce u mnie rosnąć? Nic się z nią złego nie dzieje, a w zasadzie NIC się nie dzieje. Nie rośnie, nie gnije, ...

Statystyki

Ten temat przegląda 363 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570997
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36935

•  Najnowszy użytkownik: marcin stuglik

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 363 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.