Akwaria ze zdjęć - prawda czy fałsz? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Akwaria ze zdjęć - prawda czy fałsz?

Liczba wyświetleń: 7711·Odpowiedzi: 1
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Obrazek

Akwaryści oglądając efektowne zdjęcia akwariów w stylu Nature, często zadają sobie pytanie, czy aby ma pewno...

Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

jusko Lublin
Trafiłem zupełnie przypadkowo na ten wątek ... a myślałem, że już nic mnie nie zaskoczy na RA i mało co mi uciekło z ciekawych rzeczy, a tu taki film ... postanowiłem odgrzać wątek zważywszy na ciekawy filmik w którym do sadzenia mchu na kamieniach używa się deski do krojenia i noża.
W czasie kiedy już niedługo zaczną się pokazywać ogłoszenia do różnych konkursów akwarystycznych ciekawym przemyśleniem będzie to, że to akwarium powstało naprawę szybko.
No oczywiste jest to, że robił to nie byle kto przy użyciu innych środków niż dysponuje większość z nas ale myślę, że na tym przykładzie da się zrobić coś wyjątkowego w krótkim czasie.
Pozdrawiam Michał

Zapraszam do obejrzenia mojego akwarium:
http://www.roslinyakwariowe.pl/dyskusje/aquascaping/galeria/375l-jusko-65147.html - 375 litrów - IAPLC 2016 #114, EAPLC 2016 #105
https://roslinyakwariowe.pl/dyskusje ... 65950.html - 63 litry - IAPLC2015 - 866, EAPLC2015 - 156

jusko
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Lublin

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

Jurij aranżuje 3 akwaria w swoim studio

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 223
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

(Film) Jak się ocenia akwaria konkursowe

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1186
Hej Oczywiście po niemiecku 😁. ?si=54kgAaHsIFw6r6SJ
IMG_0772.jpeg

Akwaria w ładnych wnętrzach

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 4003
Zapraszam do udziału w temacie, w którym będziemy zbierać fotki akwariów (roślinnych) w ładnych wnętrzach.
YouTube

MD Fish - najlepsze akwaria 2022-2023

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1579
Zapraszam do obejrzenia, można się wiele nauczyć i podpatrzeć. Przypominam o możliwości automatycznego tłumaczenia napisów na j.polski.
maxresdefault.jpg

Akwaria low-tech na roślinach Tropica

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1696
Zapraszam do obejrzenia. Przypominam o możliwości automatycznego tłumaczenia napisów na j.polski.
YouTube

ADA Niemcy - akwaria z wystawy

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1888
Piotrek z DefiniteAquascape.tv reaktywował kanał i wrzuca zaległe filmiki, które ponagrywał jakiś czas temu. Wrzucam do pooglądania i zainspirowania się.
p.jpg

Akwaria holenderskie - kompilacja zdjęć

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 29 · Wyświetlenia: 44471
001.jpg W tym wątku publikujemy zdjęcia i inspiracje dla miłośników akwariów holenderskich. Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć akwariów holenderskich zgłoszonych w ostatnich dwóch latach w konk...
YouTube

Akwaria ADA po 4 miesiącach

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 4838
Zapewne pamiętacie filmowy cykl aranżacji realizowanych przez przedstawicieli ADA z 4 różnych krajów, jeśli nie ich bazę znajdziecie w tutorialach na Serwisie: https://roslinyakwariowe.pl/galerie/tuto...

Czy aquascapingu można się nauczyć?

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 4675
Czy aquascapingu można się nauczyć? To pytanie zadaje sobie wiele osób, które wchodzi na nasze Forum po raz pierwszy. Często mawiamy iż do tego trzeba mieć zdolności - lub "z tym trzeba się uro...

Akwaria Konrada Szumilasa w Warszawskim Ogrodzie Botanicznym

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2881
ksz1.jpg Prace były prezentowane we wrześniu, gratulujemy ciekawego pomysłu na popularyzację akwarystyki roślinnej!

Statystyki

Ten temat przegląda 449 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571618
 •  Liczba wątków: 49483
 •  Użytkownicy: 36920

•  Najnowszy użytkownik: jakub_olczyk

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 449 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.