Jak odczytać legalizację wybitą na butli CO2 - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Jak odczytać legalizację wybitą na butli CO2

Liczba wyświetleń: 2260·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
ObrazekAkwaryści miewają problemy z prawidłowym odczytaniem legalizacji na butli CO2.

Czy posiadane przez nas butle są zalegalizowane i będziemy mogli nabić je ponownie dwutlenkiem węgla?

Zapraszamy do instrukcji odczytywania daty legalizacji z butli.
Czytaj więcej

Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Jak zaprezentować swoje akwarium w profilu użytkownika

Piotr Baszucki w Akwaria · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1539
W swoim profilu możemy dodawać akwaria, które chcemy aby wyświetlały się pod naszym awatarem w postach na forum. Bezpośredni link: https://roslinyakwariowe.pl/dyskusje/user.html?i=profile&mode=av...
14_1_3825.jpg

Nowe reduktory CO2 Aqua-Art v2 - jeden lub dwa manometry

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2575
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/nowe-reduktory-co2-aqua-art-v2-jeden-lub-dwa-manometry_1_intro.jpg Druga generacja reduktorów Aqua-Art. Polska marka Aqua-Art wprowadz...
20251103_201639.jpg

Nawożenie z butli Soda stream

Łoś w Technika CO2 · Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 10099
Cześć Wczoraj skompletowałem cały zestaw do nawożenia z butli Soda stream czyli mam reduktor, elektrozawór,licznik bąbelków,dyfuzor. Wszystkie te 4 rzeczy od aqua art. No i dwie niebieskie butle soda...
Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg

Nowe indykatory CO2 Qualdrop - szkło, plastik i płyn

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 963
Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg Qualdrop rozszerza linię akcesoriów CO2. Polska marka Qualdrop wprowadza do oferty serię nowych indykatorów dwutlenku węgla przeznaczonych do akwariów roślinn...
YouTube

Film Jak prawidłowo nawozić akwarium.

Jacek Pawłowski w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 911
Hej Stefan wyjaśnia jak prawidłowo nawozić akwarium roślinne. Film po niemiecku.
YouTube

Film- Jak dbać o akwarium według poleceń japońskiego mistrza

Jacek Pawłowski w Sprzątanie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1592
Hej Film pokazujący jak dbać o akwarium według poleceń japońskiego mistrza aquascaping'u.
IMG_20260207_134116.jpg

Reaktor CO2 qualdrop

akwaAmator w Technika CO2 · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4688
Witam Ktoś używa tego reaktora ? Obejrzałem kilka filmów na YT i wygląda to solidnie i spełnia swoje zadanie ,ale cena zabija . Jednak poszukałem ,poszperałem i zakupiłem na chinskim portalu za po...

Czy mój system co2 jest nieszczelny?

Łoś w Technika CO2 · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2276
Cześć Od razu pisze aby się nie śmiać. Mam 300 litrowe akwarium i mam dozowanie co2 z sodastream. Jest butla sodastream, reduktor aquaartu, licznik bąbelków aqua artu, elektrozawór też aquaartu. Dzia...

Co2 dawkowanie

andrzejkowac w Technika CO2 · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2377
Pytanie czy początkujący akwarysta z wodą gh10 kh 5 i dawkowaniem co2 z butli powinien bać się skoków ph przy zamykaniu co2 na noc czy bezpieczniej puszczać mniej stałe. Dziekuje

Czy CO2 może powodować zmętnienie wody?

askpl w Technika CO2 · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 7213
Witam serdecznie, Akwarium wystartowałem 3 tygodnie temu. Podmiankę robię co tydzień 50% kranówka (dodaje Denitrol lub Nitrivec). Po podmiance następnego dnia rano woda prawie kryształ. W ciągu 2 d...

Statystyki

Ten temat przegląda 629 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571603
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 629 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.