Jak odczytać legalizację na butli CO2 - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Jak odczytać legalizację na butli CO2

Liczba wyświetleń: 10504·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Pytanie czytelnika:
Witam w związku z sprzedażą butli potrzebuję ustalić datę jej legalizacji .
Z tego co mogę zobaczyć na butli to są tu wybite oprócz wagi i napisu
takie małe okrągłe znaczki z jakimiś cyferkami raczej nie do odczytania i obok nich można wyczytać 2 kropka 07 a z drugiej strony 2 kropka 17 niżej też jest podobny ślad znaczka i wybite jest 12-06
Butle kupiłem i nabijałem bez problemu w jednym punkcie a teraz ją sprzedają i wypadałoby wiedzieć co i jak żeby nie wprowadzić kogoś w błąd .

Nick: andrzejkowac

Odpowiedź redakcji:
Na podatwie przesłanych poniżej zdjęć wywnioskować można iż butla posiada legalizację do lipca 2017 roku,
kropka 07 (lipiec)
kropka 17 (2017r)
Obrazek
Skonczyła się legalizacja Twojej butli?
Przeczytaj jak możesz ją ponownie zalegalizować:
https://roslinyakwariowe.pl/forum/viewtopic.php?p=83879
Czytaj węcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Jak produkowane są rośliny Tropica

Piotr Baszucki w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 402
Zapraszam do obejrzenia wywiadu z pracownikami firmy Tropica. Dostępne tłumaczenie napisów w języku polskim.
YouTube

Jak zaprezentować swoje akwarium w profilu użytkownika

Piotr Baszucki w Akwaria · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1881
W swoim profilu możemy dodawać akwaria, które chcemy aby wyświetlały się pod naszym awatarem w postach na forum. Bezpośredni link: https://roslinyakwariowe.pl/dyskusje/user.html?i=profile&mode=av...
14_1_3825.jpg

Nowe reduktory CO2 Aqua-Art v2 - jeden lub dwa manometry

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2714
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/nowe-reduktory-co2-aqua-art-v2-jeden-lub-dwa-manometry_1_intro.jpg Druga generacja reduktorów Aqua-Art. Polska marka Aqua-Art wprowadz...
20251103_201639.jpg

Nawożenie z butli Soda stream

Łoś w Technika CO2 · Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 10368
Cześć Wczoraj skompletowałem cały zestaw do nawożenia z butli Soda stream czyli mam reduktor, elektrozawór,licznik bąbelków,dyfuzor. Wszystkie te 4 rzeczy od aqua art. No i dwie niebieskie butle soda...
Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg

Nowe indykatory CO2 Qualdrop - szkło, plastik i płyn

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1043
Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg Qualdrop rozszerza linię akcesoriów CO2. Polska marka Qualdrop wprowadza do oferty serię nowych indykatorów dwutlenku węgla przeznaczonych do akwariów roślinn...
YouTube

Film Jak prawidłowo nawozić akwarium.

Jacek Pawłowski w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1008
Hej Stefan wyjaśnia jak prawidłowo nawozić akwarium roślinne. Film po niemiecku.
YouTube

Film- Jak dbać o akwarium według poleceń japońskiego mistrza

Jacek Pawłowski w Sprzątanie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1720
Hej Film pokazujący jak dbać o akwarium według poleceń japońskiego mistrza aquascaping'u.

Miejsca, w których można nabić butlę CO2 (cała Polska)

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 413 · Wyświetlenia: 395512
Sam stanalem przed decyzja zakupienia butli CO2 (poza wakacjami rzadko bywam w domu a przygotowanie 10l mieszaniny rekacyjnej jak by nie bylo zajmuje troche cennego czasu). Pomyslalem przy okazji o ...

Czy mój system co2 jest nieszczelny?

Łoś w Technika CO2 · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2409
Cześć Od razu pisze aby się nie śmiać. Mam 300 litrowe akwarium i mam dozowanie co2 z sodastream. Jest butla sodastream, reduktor aquaartu, licznik bąbelków aqua artu, elektrozawór też aquaartu. Dzia...

Co2 dawkowanie

andrzejkowac w Technika CO2 · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2444
Pytanie czy początkujący akwarysta z wodą gh10 kh 5 i dawkowaniem co2 z butli powinien bać się skoków ph przy zamykaniu co2 na noc czy bezpieczniej puszczać mniej stałe. Dziekuje

Statystyki

Ten temat przegląda 439 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570984
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36931

•  Najnowszy użytkownik: grzegorz_gąsior

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 439 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.